Beskrivelse

Toyota Auris Active S har friske og attraktive linjer hele veien fra fronten via en langstrakt taklinje til støtfangeren. Auris kombinerer det elegante med det praktiske på en utmerket måte. Bilen ligger stødig og bredt mot veien og har et lavt tyngdepunkt hvilket bidrar til god kontroll og sportslige kjøreegenskaper. Interiøret er designet med fokus på føreren. Stilig design som gir full oversikt over bilens funksjoner. Moderne teknologi som gjør kjøringen sikrere og bidrar til økt kjøreglede. Gode velformede seter og kupeinteriøret er preget av kvalitetsmaterialer.

Hybrid-modellene er rimelige i drift med en komfortabel drivlinje. Driftssikkerhet, trinnløst automatgir og lavt støynivå bidrar til at Toyota sine hybrid-eiere er blant de som er mest fornøyde!
Setesystemet Easy Flat* lar deg legge ned setene. En rekke oppbevaringsrom, inkludert et smart dobbeltgulv med ekstra plass under, gjør Auris svært praktisk og lett å like.


Noe utstyr som kan nevnes:

- Active S
- Hybrid
- Navigasjonssystem
- Ryggekamera
- Regnsensor
- Adaptive Cruise Control
- Kollisjonsvarsler
- Filskiftevarsler
- Multifunksjonsratt i skinn
- Elektrisk innfellbare speil
- Setevarme foran
- DAB
- Bluetooth Audio/Handsfree
- Keyless
- Isofix


SIKKERHET:

Toyota Safety Sense er avanserte sikkerhetssystemer som gir kontinuerlig hjelp i trafikken slik at det blir enda sikrere å kjøre.

Pre-Collision System (PCS): Kollisjonsvern med autobrems for bilen foran.

Departure Alert (LDA): Filskiftvarsler. Bilen varsler deg om du er i ferd med å krysse linjen.

Automatic High Beam (AHB): Automatisk fjernlys. Bilen skrur selv av/på fjernlys om den registrerer at det kommer bil imot.

Road Sign Assist (RSA): Skiltgjenkjenning. Bilen kjenner igjen hastighetsskiltene lags veien og forteller deg fartsgrense der du er.

Regnsensor: Kommer det regn på ruten vil vindusviskerne starte automatisk.


EKSTERIØR:

Toyota Auris har friske og attraktive linjer hele veien fra fronten med de nye lyktene med LED-teknologi via den langstrakte takprofilen til støtfangeren bak. Den ligger stødig og bredt mot veien og virker sportslig og tidsriktig.

Her har du en bil som kombinerer det elegante med det praktiske på en enestående måte.


INTERIØR:

Toyota Auris er designet med fokus på føreren. Det integrerte, innovative dashbordet kombinerer intuitive funksjoner med et stilig design som gir deg full oversikt så snart du setter deg inn. I midtkonsollen ser du den store 7" skjermen, med Toyota Touch® 2, som gir deg tilgang til en hel verden av musikk og multimediafunksjoner. Den virker sammen med en ny 4,2" multidisplay, plassert midt i instrumentpanelet og presenterer kjøredata. Viser informasjon om navigasjon, telefon, musikkvalg og Toyota Safety Sense-funksjoner, lett tilgjengelig i synsfeltet ditt. I sum gjør teknologiene kjøringen sikrere og bidrar til enda mer kjøreglede.

Bagasjerommet er på 530 liter.


MOTOR OG DRIVLINJE:

Den er uvanlig drivstoffeffektiv, smidig og kvikk i trafikken. Med øyeblikkelig effekt, sømløs hybridytelse har denne C-HR'en firesylindret 1,8 liters bensinmotor på 99 hk + el-motoren som til sammen utgjør 136 hk og dreiemoment på 300 Nm. Hybridsystemet kommer standard med et trinnløst automatgir som bidrar til både komfort og lettkjørt følelse.


OPPSUMMERING:

Sett deg inn bak rattet i Auris Hybrid og kjenn på gleden over å kjøre bil igjen. Så snart du kjører av sted, kan du koste på deg et smil, og nyte den stille og behagelige opplevelsen. Ute på landeveien, oppdager du hvor kvikk og responsiv bilen er - og du kommer helt frem, uansett hvor mange mil det er til bestemmelsesstedet. Å kjøre Auris Hybrid er enkelt og intuitivt, bare sett deg inn, trykk på startknappen, sett girspaken til D og trykk på gasspedalen.

Så enkelt er det. Hver eneste tur begynner på samme måte - Auris Hybrid tar deg frem dit du ønsker.


Trygg bruktbilhandel siden 1960!


For mer informasjon om bilen ta gjerne kontakt pr. e-post eller telefon for en trygg og hyggelig bruktbilhandel.

Innbytte vurderes.

Vi kan tilby gunstige finansiering- og forsikringsløsninger fra 0,- kontant.

Du kan også spørre oss om muligheten for levering av bilen hjem til deg.


* Nordvik CAR etterstreber til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger. Ta kontakt for utfyllende garantialternativer og -vilkår


KORONAVIRUSET:

Nordvik følger helsemyndighetenes anbefalinger for å begrense smitte. Vi har strenge rutiner for rengjøring av biler og desinfiserer alle berøringsflater og nøkler i forbindelse med prøvekjøring. Ta gjerne kontakt med din lokale salgsrepresentant eller les mer på vår nettside:

https://nordvik.no/2020/03/nordvik-under-koronaviruset/
Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger. Klikk her for å se hele annonsen på finn.no.

Informasjon

Årsmodell 2016
Kilometerstand 83 000 km
Drivstoff Bensin
Girkasse Automat
Hjuldrift Forhjulsdrift
Karosseri Stasjonsvogn
Variant Auris
Avgiftsklasse Personbil
1. gang reg. 11.08.2016
Sylindervolum 1.8 l
Salgsform Bruktbil til salgs
Farge Grå
Antall seter 5
Antall dører 5
Reg. nr. AY31817
Effekt 136 Hk
Vekt 1 335 kg
Totalpris kr 179 900,-
Omreg. kr 3 982,-
Pris eks. omreg. kr 175 918,-

Finansiering

Beregn billån her

Pris

kr

Egenkapital

kr

Nedbetalingstid

år

Beløp per måned

{{ monthlyPayment | priceFormat }} kr

Du trenger å låne

{{ loan | priceFormat }} kr

Egenkapital av kjøpesum

{{ equityPercentageOfPurchasePrice | oneDecimal | floatNumberWithComma }}%

Nominell rente

{{ nominalInterestRate |twoDecimals | floatNumberWithComma }}%

Nedbetalingsplan

Vår bruktbil garanti

Nordvik tilbyr deg en trygg og bekymringsfri opplevelse når du skal kjøpe bruktbil.

Nordvik gjør bilkjøp til en enkel og trygg prosess for deg.

Profesjonell bruktbilforhandler siden 1960.