Nå får du enda flere fordeler ved å kjøpe bruktbil fra Toyota. I det nye bruktbilprogrammet TOYOTA PLUS har vi samlet de beste bruktbilene, nøye utvalgt og fullspekket med kundefordeler:

  • Minimum 24 måneder garanti i hele Europa – inntil 200 000 km
  • Kvalitetssikret og kontrollert gjennom TOYOTA PLUS Kvalitetskontroll
  • 12 Måneder hybridbatterigaranti – gjennom vår UNIKE Toyota Hybrid Helsesjekk
  • 12 Måneder veihjelp – dekket i hele Europa gjennom Toyota Eurocare
  • 100 % fornøyd eller bytt bil (se egne vilkår)
  • Dokumentert servicehistorikk
  • Tilgang på Toyota Finansiering og Forsikring
  • Tilbud om Toyota Originalservice

Se bruktbilene vi anbefaler denne sommeren:

Toyota Prius Executive

Prius var den første serieproduserte hybridbilen da den først ble lansert i 1997, og har etablert seg som en hybridleder i bilmarkedet. Her får du en bil med fine kjøreegenskaper, eksepsjonelt drivstofforbruk og svært lave utslipp av CO2. Denne topputstyrte utgaven leveres blant annet med adaptiv cruise controll, ryggekamera, Head Up Display og navigasjon.

Klikk her for å se annonsen

Toyota C-HR Hybrid Dynamic Tech

Toyota C-HR er kjent for sitt spreke design og gode kjøreegenskaper, og denne 2017-utgaven gjør ingen unntak. Velutstyrt eksemplar med sorte skinnseter, navigasjon og ryggekamera. Hybridmotoren sørger for et beskjedent forbruk og lave utslipp.

Klikk her for å se annonsen

Toyota Auris Hybrid Active Sport

Lekker 2017-modell av Toyota Auris Hybrid i en delikat rødfarge. Auris Hybrid leveres med trinnløst automatgir som sikrer en fin kjøreopplevelse og lave utslipp. Denne utgaven er utstyrt med blant annet navigasjon, ryggekamera, cruise control og nøkkelfri start.

Klikk her for å se annonsen


Toyota Aygo

En liten, smart og praktisk bil, perfekt til både byliv og pendling. Toyota Aygo er liten, men du vil likevel oppleve fullverdige egenskaper som en romslig kombi. Førermiljøet og eksteriøret er moderne og komfortabelt. Under panseret finner du eneffektiv motor og drivverk som både er drivstoffgjerrig og som kler bilen godt. 

Klikk her for å se annonsen

Se flere bruktbiler med TOYOTA PLUS

Les fordelene med TOYOTA PLUS