Rekruttering

Søk nye utfordringer i bilbransjen

En jobb i bilbransjen er langt mer variert og ikke minst teknisk avansert enn det mange tror. Det legges ned mye ressurser i forskning, og bil-bransjen ligger foran mange andre bransjer når det gjelder teknologisk utvikling. Ting skjer raskt, og snart er de fleste funksjoner i en bil styrt av elektronikk. Ny teknologi gjør bilene lettere, sikrere og raskere, men også mer kompliserte. Det betyr at hvem som helst ikke kan åpne panseret for å begynne å skru. Dette er en jobb for dyktige fagfolk. Og vi er alltid på jakt etter nye og dyktige medarbeidere.

Veien til fagprøven

Drømmer du om en jobb i bilbransjen, men er usikker hvilken utdanning som kreves? Her kan du lese mer om bilfagene og veien til fagprøven.

Nordvik Fagskole

På Nordvik Fagskole tilbyr vi lærlingplasser og lokal fagutdanning slik at du har de beste forutsetningene for å lykkes med utdanningen.

Fagutdanning innen bilskade

Vi søker etter kandidater med genuin interesse for bilskadefaget til vår fagutdanning innen bilskade.

Søk lærlingplass hos Nordvik

Er du lærling og ønsker å jobbe på en spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter? Her kan du søke lærlingplass.

Jobbe hos Nordvik

Vi etter de som ønsker å være blant de beste. Enten du er erfaren fagperson eller nyutdannet på jakt etter nye utfordringer – vi vil gjerne høre fra deg.

Se ledige jobber