Nordvik Fagskole

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi satset bevisst på yrkesopplæring og rekruttering. Nå har vi opprettet et eget opplæringskontor med mål om å styrke rekrutteringen til bilbransjen. På Nordvik Fagskole tilbyr vi lærlingplasser og lokal fagutdanning slik at du har de beste forutsetningene for å lykkes med utdanningen.

Ønsker du å vite mer om Nordvik Fagskole, eller vil du bli bedre kjent med de spennende utdanningsmulighetene i bilbransjen?

Lærling i Nordvik

Som lærling i Nordvik Fagskole vil du bli en del av et spennende fagmiljø bestående av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Du vil jobbe på et av våre moderne verksteder sammen med våre dyktige kolleger.

Lønn under utdanning

Som lærling på Nordvik Fagskole har du lønn under utdanning. Du har også krav på stipend og lån etter regler fra Statens Lånekasse. For de lærlinger som går det tradisjonelle utdanningsløpet med to år på videregående skole og to år som lærling i bedrift, starter du med 30% av nyutdannet fagarbeiders lønn. Etter dette stiger lønnen hvert halvår. Siste halvår har lærling 80% av fagarbeiders lønn.

Alternative utdanningsløp

Nordvik Fagskole tilbyr flere alternativer til det tradisjonelle utdanningsløpet. Ta kontakt, så hjelper vi deg å skreddersy et opplegg tilpasset din erfaring og din kompetanse.

Nyttige linker

Veien til fagprøven

Drømmer du om en jobb i bilbransjen, men er usikker hvilken utdanning som kreves? Her kan du lese mer om bilfagene og veien til fagprøven.

Fagutdanning innen bilskade

Vi søker etter kandidater med genuin interesse for bilskadefaget til vår fagutdanning innen bilskade.

Søk lærlingplass

Er du lærling og ønsker å jobbe på en spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter? Her kan du søke lærlingplass.