Hele 339 nye Toyota RAV4 har rullet ut fra Nordvik Toyotas butikker i 2019. Da er det ingen tvil om hvilken modell som er den desidert mest populære blant våre kunder. RAV4 troner helt øverst på salgstoppen hos oss, og selger 50 % flere enn vår neste bestselger.

RAV4 har virkelig truffet behovene til våre kunder her i nord med et firhjulstrekksystem og design som bare er fantastisk, sier Karl Einar Rengård hos Nordvik i Bodø. Bilen har meget god plass, er driftssikker og har lave eierkostnader.

Karl Einar har solgt flest RAV4 i 2019 og kundene er storfornøyde med bilen. Vi har lansert nybiler mange ganger tidligere, men denne har overgått alle forventinger.


Design og firhjulstrekk

Det nye designet på bilen blir kommentert av samtlige, som en av de viktigste årsakene til at de ønsker nettopp denne bilen. Kundene er stolte av å eie RAV4 og det merker vi når de kjører ut av butikken med nybilen, og det er ingen tvil om at det har gjort denne modellen til vår mestselgende bil i fjor. Toyotas nye designutrykk appellerer til nye kundegrupper og etterspørselen vi opplever er langt over det vi hadde spådd på forhånd, selv om vi nok rask skjønte hvor dette bar da Toyota-president Akio Toyoda fastslo det for et par år siden: «No more boring Cars».

Her nord har vi behov for en bil som får oss sikkert frem, selv om snø og slaps skaper utfordringer på en hard vinterdag. Da er firhjulstrekk nødvendig for å gjøre hverdagen enklere og for å være sikker på å komme frem uansett føreforhold. Toyota har gjort forbedringer i firehjulsdriftteknologien i nye RAV4 for å levere forbedret ytelse, kapasitet og kontroll under alle kjøreforhold, og for å bidra til modellens kjør-hvor-som-helst ytelser og kjøreglede. Firehjulstrekksystemet, både på veien og offroad, skiller nye RAV4 ytterligere fra andre biler, med betryggende ytelser og solid grep under alle forhold.


Selvladende fullhybrid

RAV4 er en selvladende fullhybrid med både elektrisk motor og vanlig forbrenningsmotor. Bilen lader seg selv under ordinær kjøring og man trenger ikke lade bilen selv.

Nye RAV4 Hybrid kombinerer bedre drivstofforbruk, lavere utslipp og et mer stillferdig drivverk med mer krefter og bedre respons. Samlet ytelse er 222 DIN hk/163 kW. Det viser at Toyotas nyeste selvladende hybridteknologi ikke mangler krefter; 0-100 km/t tar kun 8.1 sekunder.

Halvparten av kjøreturen foregår elektrisk når du kjører RAV4 og dette bidrar til lavt forbruk og utslipp.

Allerede nå i januar har vi mange som venter på å få levert sine nye RAV4, og vi forventer at bilen blir årets toppselger i hard konkurranse med lillebroren Toyota C-HR som nå kommer i ny og oppgradert versjon. Det kommer også flere spennende nyheter utover 2020, så her må dere bare følge med er Karl Einars klare anbefaling for året.

Les mer og bygg din RAV4 her

Vi har også stort utvalg av brukte RAV4 – i ulike prisklasser og årsmodeller.