Jakten på høy kundetilfredshet er ikke en sprint, men ett maraton. Derfor er vi veldig glade for at vi kan smykke oss med tittelen «Norges mest fornøyde bilkunder» (Autoindex 2019).

Bruktbil fra Lexus kan være et godt valg dersom du er ute etter en bil i premiumklassen. Denne måneden har Morten Teksnes, Brand Manager fra Lexus Bodø valgt ut gode bruktbilkjøp. Se bilene han anbefaler:

Foto: Lexus Bodø

Lexus ES 300h F Sport – Soltak og Mark Levinson Premium Surround lydanlegg

Bilen bærer preg av sportslige karakterer og fremstår som et annerledes alternativ i denne klassen. Spiss front som bygger opp helt til hekken hvor det hele ender med en frekk spoiler. Fargen heter «sapphire blue» og kommer virkelig til sin rett. Lexus 19″ felger på sommer i grå/sølv utførelse som samsvarer med bilens helhetlige utseende. Dette er en bil som er riktig sammensatt.

Se annonsen

Foto: Lexus Bodø

Lexus RX450h F Sport – Sort panorama glasstak og Mark Levinson lydanlegg

Bilen er alt som en luksus-SUV skal være med ekstra utstyrspakke F Sport. Sofistikert design og utsøkt håndverk, med avansert drivverk og banebrytende sikkerhetsfunksjoner. Den er en hybrid med en 3,5 liter V6 bensin motor og to elektriske motorer, en foran og en bak. Tilsammen produserer den 313hk og har et snilt forbruk på 0.53 L/mil. Den stillegående SUV`’en kan kjøres opptil 65km/t med den elektriske motoren før den skifter over til bensin motor.

Se annonsen

Foto: Lexus Bodø

Lexus NX 300h F Sport S – Soltak og alt av utstyr

Luksuriøs kompakt SUV som er skapt for å skille seg ut. Den er fullspekket med intuitive teknologiske løsninger, skinnseter i vakker utførelse og førsteklasses akustikk. Sett deg bak rattet og opplev en luksus som bare en hybrid fra Lexus kan tilby. Bilen har en flott fargekombinasjon med Sapphire Blue metallic lakk, sorte sportsseter og mørke 18″ felger, sort tak og mørke ruter.

Se annonsen

Foto: Lexus Bodø

Lexus UX 250h F Sport AWD – Lekker fargekombinasjon

Fra den dristige fronten med sin dramatiske signaturgrill, til den sporty silhuetten og bakendens distinkte design representerer Lexus UX en nyskapende og modig tilnærming til crossover-segmentet. Også interiøret er spennende, med et design basert på det japanske arkitektoniske konseptet ‘Engawa’, der grensene mellom innendørs og utendørs sømløst føres sammen. I dette luksuriøse og sjåfør-fokuserte miljøet vil den romslige og trygge følelsen gjøre det enkelt å kjenne seg som hjemme. Bilen har lekker fargekombinasjon med grå metallic, og sorte skinnseter med røde sømmer.

Se annonsen