– Toyota byr på stort utvalg av varebiler, skreddersydde løsninger, optimal kvalitet, lave driftskostnader, gunstig finansieringsløsning, 5 år/200.000 km Toyota garanti, 60 min express service og et stort nettverk av verksteder. I tillegg er Toyota ledende på kundetilfredshet og garantihåndtering, forteller Victor Nicolaisen, salgssjef varebil hos Nordvik Toyota.

– Kombinasjonen av lave driftskostnader og optimal kvalitet gir deg et arbeidsverktøy som du kan stole på uansett hva bilen skal brukes til. Utvalget av Toyota varebiler er stort enten det gjelder varetransport, transport av arbeidslag eller håndverkertjenester. Vi kan i stor grad skreddersy varebilløsninger etter dine behov. Alt fra påbygg, innredninger, dekor, elektronisk kjørebok m.m., forteller Nicolaisen.

– Vi tilbyr finansieringsløsningen Toyota Pluss som gir lavere leasingkostnader forutsatt valg av to tilleggsprodukter. Her kan man velge mellom serviceavtale, dekkhotell, forsikring og drivstoffkort. Du mottar kun èn månedlig faktura med dine bilholdsutgifter. Med tjenester tilpasset dine behov er dette enkelt, effektivt og forutsigbart. Alle bedrifter og enkeltmannsforetak kan benytte seg av finansieringsløsningen, forteller Nicolaisen.

– Nordvik har en unik tilgjengelighet med hele 17 verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Dette bidrar til et bekymringsfritt bilhold enten du har èn eller flere biler, avslutter Nicolaisen.

Se vår varebilkampanje på nordviktoyota.no