– Tilbakemeldingene på den nye elbilen fra Lexus er svært gode. UX 300e er alt du forventer av en Lexus tvers igjennom og den har komfort og kjøreegenskaper som imponerer mange. Med en start pris på kr 2 990,-* pr. mnd i privatleie har interessen for bilen vært høy den siste tiden, forteller Morten Teksnes, Brand manager ved Lexus Bodø.

Helelektriske UX 300e er hyppig ute på prøveturer og bilen får skryt for sine gode kjøreegenskaper. Batteriene ligger i bunnen av bilen, noe som gir god vektfordeling. Lexus er trygg på sin batteriteknologi og gir markedets lengste garanti på batteripakken med hele 10 år eller 1 million km. UX 300e bygger på 30 års søken etter å lage verdens beste biler og 15 års erfaring med elektrifisering i premium-segmentet, forteller Teksnes.

Lexus UX 300e imponerer fra øyeblikket du trykker på «power» med rask og jevn akselerasjonen og tar deg med på en stille kjøretur. Den elektriske motoren er så å si lydløs. For sjåføren gir det en unik, beroligende opplevelse, der bare den lave knatringen av gummi mot asfalt indikerer hvilke krefter som er i bevegelse. Komforten inne i kupeen er som en Lexus skal være med utøkt interiør og mye utstyr som standard, forteller Teksnes.

Norges mest fornøyde bilkunder kjører Lexus, og nå salget godt i gang av vår første elbil, luxus crossover UX 300e. Du får en elektrisk kjøreopplevelse ulik noen annen fra kr 379 900,-, avslutter Teksnes.

*Privatleie eksempel UX 300e: kr 2 990,-/mnd. Startleie/etableringsgebyr kr 75 000,-. Fastrente 1,5%. Total periode 3 år og kjørelengde 45 000 km. Total pris kr 182 640,-. Finansiering leveres av Lexus Financial Services. Tilbudet gjelder t.o.m. 31.12.2020.

For mer informasjon:

Morten Teksnes, Brand manager Lexus Bodø, mob. 415 78 815, E-post: morten.teksnes@lexusbodo.no