Toni Gjessing (46) skal lede Toyota forhandleren Nordvik på Sortland.

-Det blir utrolig spennende. Nordvik er en anerkjent bilforhandler som jeg vet mange har et godt forhold til. Og med et solid bilmerke som Toyota i ryggen, blir min viktigste oppgave å sørge for at bilforhandleren fortsetter å driftes godt lokalt, samtidig som vi skal skape gode opplevelser for både kolleger, kunder og samarbeidspartnere, forteller Toni. Han gleder seg til å ta fatt på den nye arbeidshverdagen og ser frem til å ta sats i en bransje som stadig endrer seg i takt med utviklingen.

Næringsutvikling og lokal verdiskapning

Toni kommer opprinnelig fra Ski, men flyttet til Melbu utenfor Sortland sammen med kone og barn i 2008. Han har utdannelse fra Handelshøyskolen BI hvor han studerte Internasjonal markedsføringsledelse. Toni har også lederutdanning fra Befalsskolen og erfaring fra ulike bransjer hvor han har jobbet som Logistikksjef, Sales Manager og Prosjektleder. De siste årene har han jobbet som Daglig leder for en lokal sportsbutikk, samtidig som han har vært arbeidende styreleder i Hadsel Næringsforening. En rolle han trives godt i, men som skal trappes ned til styreleder etter hvert som han begynner i ny jobb i Nordvik: -Jeg er opptatt av næringsutvikling og har engasjert meg i lokalmiljøet over flere år. Derfor er jeg veldig glad for å starte i en bedrift hvor lokal verdiskapning står sterkt. Nordvik er en trygg aktør med flere lokale forhandlere, og jeg gleder meg virkelig til å være med på reisen sammen med teamet på Sortland.

Toyota på Sortland har 20 medarbeidere som fordeler seg på bedriftens tre forretningsområder; bilsalg med nye og brukte Toyota, bilverksted og bilskadeverksted som håndterer alt av skadereparasjon og lakkering. Forhandleren er en del av Nordvik sine 12 Toyota forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms.

Sterkt team lokalt som styrkes ytterligere

Administrerende direktør i Nordvik, Christian Nordvik gleder seg til å få Toni med på laget: -Det skjer mye i Nord for tiden, og mange ser verdien av å handle lokalt. Toyota forhandleren vår på Sortland er en solid forhandler med et dyktig team. Nå styrker vi den lokale tilstedeværelsen ytterligere med en nyopprettet daglig lederstilling. Vi er trygg på at Toni vil bidra med bred kompetanse og erfaring.

Toni tiltrer stillingen 15. mars 2021.