Nordvik driver 26 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå ekspanderer de ytterligere og etablerer nytt Toyota verksted i Ytre Namdal: -Vi gleder oss til å bli mer tilgjengelig og komme enda nærmere kundene, sier Kay Haug fra Nordvik.

Toyota sertifisert

Høsten 2021 åpner Nordvik Gruppen nytt verksted for Nordvik AS på Kolvereid. Det nye verkstedet på 1.775 m2 blir merkesertifisert for Toyota og skal tilby service og vedlikehold for små og store kjøretøy for alle bilmerker: -Kolvereid er et attraktivt område som vi gleder oss til å etablere oss i. Fra før av har vi Toyota forhandlerne Nordvik på Steinkjer og Namsos, og vi gleder oss til å bli mer tilgjengelig og komme enda nærmere kundene i området, sier Kay.

Søker flere nye medarbeidere

Nordvik overtar lokalene etter Ytre Namdal Verkstedssenter på Solsida Næringsområde og planlegger å være i drift i løpet av august 2021. Nå er de på jakt etter dyktige medarbeidere som vil være med å bygge verkstedet fra start: -Vi er i gang med rekrutteringen og er på utkikk etter både daglig leder, teknisk leder og mekanikere. Målet er å bygge et lokalt team som kjenner området, og som ønsker å være med på å skape gode opplevelser. Vi skal legge til rette for at verkstedet driftes godt lokalt og bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960.

Vil du jobbe på Nordvik AS – Kolvereid? Se ledige stillinger her

For mer informasjon, kontakt: Kay Haug, Daglig leder Nordvik AS, Namsos. Tlf. 906 86 049.

Nordvik: Daglig leder hos Nordvik i Namsos, Kay Haug. Foto: Nordvik Gruppen AS.