Høsten 2021 åpner Nordvik Gruppen ny bilforretning for Nordvik CAR AS med BYD, Isuzu og bruktbil på Helgeland.

-Vi gleder oss til å komme i gang. Nordvik CAR er et nytt konsept under Nordvik Gruppen som åpnet sin første forhandler i vår. Nå ekspanderer vi ytterligere og etablerer en ny bilbutikk på Helgeland. Dette er et spennende område i vekst, og vi ser frem til å tilby et spennende utvalg av produkter fra bilmerker som komplementerer hverandre godt, sier Daniel Rise, daglig leder for Nordvik CAR AS.

Velkjent pickup

Isuzu er mest kjent for pickupen D-MAX som nylig ble lansert i en ny og velutstyrt utgave. Den populære bilen er en attraktiv bil i bedriftsmarkedet, og Daniel tror det vil bli full klaff også på Mo: -Det har vært stor interesse for D-MAX blant kundene på Helgeland, og vi gleder oss til å kunne tilby biler for rask levering.

Kommer til Mo i Rana: Isuzu D-MAX. Foto: Nordvik CAR AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Helelektrisk SUV

BYD er et ferskt bilmerke i Norge og ble lansert her i 2020. På verdens basis er de derimot ingen nykommer, og inntil nylig var de verdens største produsent av elektriske biler. Siste bil i porteføljen er BYD Tang, en helelektrisk og romslig SUV. Familiebilen har lang rekkevidde, syv seter, 4×4 og mulighet for både tilhenger og takstativ.

På sikt vil man også finne et bredt utvalg av brukte biler fra flere bilmerker.

BYD Tang. Foto: BYD Norge. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Søker etter salgsansvarlig

Åpningsdato er fortsatt ikke satt, men Daniel satser på at den nye butikken vil være klar for åpning i løpet av høsten: -Akkurat nå jobber vi med å lande de siste detaljene hvor vi blant annet har gått ut med stillingsutlysning og håper å få på plass en salgsansvarlig i løpet av kort tid. Her er vi på jakt etter en dyktig kollega med stort kontaktnett som ønsker å være med fra start og sette sitt preg på en ny oppstartet forhandler.