Toni Gjessing fra Nordvik forteller om fordelene med varebil fra Toyota:

Profesjonelt forhandlernett over hele landet

Toyota har et utbredt servicenett med 94 autoriserte Toyotaverksteder over hele landet som alle bidrar med håndtering og service av firmaets biler. Leveringstidspunktene for reservedeler leveres fra sentrallager i Drammen til 54 destinasjoner innen kl. 07:00 neste morgen. 22 destinasjoner leveres i løpet av samme dag (før kl. 15:00). Drammen og Oslo leveres to ganger per døgn (dag + nattlevering)

Toyota Express Service

Full service på 60 minutter. For næringskunder tilbyr flere av våre avdelinger express service for å få firmabilen raskt tilbake på veien. Her arbeider to spesialtrente mekanikere til enhver tid med bilen din. Mekanikerne arbeider etter en nøye og planlagt og synkronisert arbeidsprosedyre slik at vi halverer tiden på servicen, uten at det koster noe ekstra.

Bredt utvalg

Toyota har gode firmabiler å velge mellom – de er perfekte for deg som setter pris på kvalitet, miljø og økonomi på samme måte som komfort og kjøreegenskaper. Toyota er også det eneste bilmerke med hybrider i alle personbilstørrelser.

Verdensledende hybridteknologi

De siste årene har Toyota blitt kåret til et av verdens grønneste varemerker av varemerkebyrået Interbrand. En grunn til dette, er at vi over tid har investert i ulike prosjekter for å fremme et bedre miljø.

Toyota Varebil: Bilselger Tor Skagen med Toyota Proace City. Foto: Nordvik AS.

Uovertruffen sikkerhet

Sikkerhet er vår høyeste prioritet. Med avansert teknikk forsøker vi å forhindre ulykker samtidig som vi jobber for å forebygge og forminske skader dersom en ulykke skulle skje.

Unik oppfølging

Vi i Toyota følger deg tett opp. Da sjekker vi kilometer og service årlig, for å sikre en god totalopplevelse gjennom hele eierskapsperioden.