Roy Ekrem (46) skal lede Toyota forhandleren Nordvik AS i Svolvær.

Han er utdannet sosionom og har jobbet de siste 17 årene i en lokal attføringsbedrift med ansvaret for oppfølging og kartlegging. Nå går han inn i sjefsrollen i Nordvik sin Toyota forhandler i Svolvær. En unik mulighet i en spennende bedrift, sier Roy Ekrem.

Solid aktør

Nordvik består av 20 lokale Toyota-forhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Bedriften er en del av Nordvik Gruppen. -Nordvik er en solid aktør med lang historie. Jeg ser frem til å være en del av satsingen på Toyota i Svolvær. Det blir spennende å komme skikkelig i gang og bli enda bedre kjent med en spennende bedrift.

Gode opplevelser

Administrerende direktør i Nordvik, Christian Nordvik er glad for å ha Roy med på laget: -Roy har unik kompetanse og erfaring som kommer godt med i rollen som daglig leder. Han er god med folk og deler engasjementet vårt om å få flere i arbeidslivet. Vi er sikker på at han vil legge til rette for gode opplevelser sammen med teamet i Svolvær.

Administrerende direktør i Nordvik AS, Christian Nordvik. Foto: Drone Nord AS.

Roy blir en del av et team bestående av 9 medarbeidere som fordeler seg på bedriftens forretningsområder: Bilsalg med nye og brukte Toyota, samt bilverksted for service og vedlikehold. De reparerer alle bilmerker.