Toyota på topp: RAV4 er Narviks mest kjøpte bil hittil i år: -Det er klart det er gøy, sier Oddgeir Nergaard fra Toyota forhandleren Nordvik i Narvik.

Det er kjøpt 656 biler i Narvik hittil i år, hvorav 95 er en Toyota RAV4. Det gjør RAV4 til distriktets mest kjøpte bilmodell foran Nissan Leaf og Toyota Corolla med henholdsvis 61 og 24 kjøpte biler.

Tillitserklæring

-Det er klart det er gøy. RAV4 ble lansert som plug-in hybrid i fjor med lang elektrisk rekkevidde og suverene kjøreegenskaper. Det er utrolig hyggelig å se at SUVen er blitt så godt mottatt i markedet. Salgstallene er en tillitserklæring fra kundene, og vi setter stor pris på at så mange velger Toyota i Narvik sier Oddgeir.

Fornøyd: Oddgeir Nergaard fra Nordvik Narvik. Foto: Nordvik AS.

Suveren familiebil

RAV4 er en allsidig SUV som passer perfekt som familiebil. Bilen er romslig, hvor du har god plass til både fører og passasjerer. Bagasjerommet har også god plass til både vogn, bagasje og utstyr. Bilen leveres både som hybrid og plug-in hybrid, hvor sistnevnte lar deg kjøre mer eller mindre 100% elektrisk store deler av hverdagen.

Narvik: RAV4 er Narviks mest kjøpte bilmodell hittil i år. Foto: Nordvik AS.

Salgsstatistikken i denne artikkelen er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). Salgsstatistikken gjelder antall solgte person- og varebiler i Narvik 01.01.2021-30.09.2021.