Toyota på topp: RAV4 er Sortlands mest kjøpte bil hittil i år: -En tillitserklæring, sier Toni Gjessing fra Toyota forhandleren Nordvik på Sortland.

Det er kjøpt 458 biler på Sortland hittil i år, hvorav 41 er en Toyota RAV4. Det gjør RAV4 til distriktets mest kjøpte bilmodell foran Nissan Leaf og Ford Mustang Mach-E med henholdsvis 32 og 20 kjøpte biler.

Tillitserklæring

-Det er klart det er gøy. RAV4 ble lansert som plug-in hybrid i fjor med lang elektrisk rekkevidde og suverene kjøreegenskaper. Det er utrolig hyggelig å se at SUVen er blitt så godt mottatt i markedet. Salgstallene er en tillitserklæring fra kundene, og vi setter stor pris på at så mange velger Toyota på Sortland, sier Toni.

Sortland: Toni Gjessing, daglig leder i Nordvik AS avd. Sortland. Foto: Nordvik AS.

Suveren familiebil

RAV4 er en allsidig SUV som passer perfekt som familiebil. Bilen er romslig, hvor du har god plass til både fører og passasjerer. Bagasjerommet har også god plass til både vogn, bagasje og utstyr. Bilen leveres både som hybrid og plug-in hybrid, hvor sistnevnte lar deg kjøre mer eller mindre 100% elektrisk store deler av hverdagen.


Folkefavoritt: RAV4 er Sortlands mest kjøpte bilmodell hittil i år. Foto: Nordvik AS.

Salgsstatistikken i denne artikkelen er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). Salgsstatistikken gjelder antall solgte person- og varebiler på Sortland 01.01.2021-30.09.2021.