Inntar sjefsrollen etter 10 år i bedriften

Patrick Pettersen (31) startet i Nordvik under etableringen på Bjerka i 2011. Først som lærling innen billakkering, før han senere fikk fagbrev som billakkerer. Nå overtar han sjefsrollen etter 10 år i bedriften: -Det er utrolig gøy å gå over i ny rolle, og jeg gleder meg til å bli kjent med bedriften fra et nytt perspektiv. Nordvik er en solid bedrift, og jeg er glad for at jeg får muligheten til å bli med på satsingen i en ny rolle, sier han.

Nordvik Bjerka har i dag 6 medarbeider og driver bilskade- og lakkeringsverksted i Strandgata på Bjerka. Her tilbyr de taksering, oppretting og bilglass av kjøretøy fra alle bilmerker. De har også en helt unik lakkboks på 19 meter med heis hvor de tilbyr lakkering av blant annet lastebiler, busser, bobiler og kjøkken. Avdelingen er en del av Nordvik sine 20 lokale forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms.

Kjenner bedriften godt

Administrerende direktør i Nordvik, Christian Nordvik er glad for å ha Patrick med på laget: – I Nordvik er vi opptatt av å legge til rette for kompetanseutvikling internt i organisasjonen, og er glade for at Patrick ønsker å satse videre med oss. Patrick har unik fagkompetanse som kommer godt med i den nye rollen, samtidig som han har vært med siden start og kjenner bedriften godt. Vi er trygge på at han vil bidra til å skape gode opplevelser i samarbeid med teamet på Bjerka, sier han.

Satser på lærlinger

Samtidig som Patrick inntar en ny rolle i Nordvik, er han også i gang med bachelorstudier ved Nord Universitet. Her skal han utdanne seg som Yrkesfaglærer, et samlingsbasert studie som er vel så relevant for jobben i Nordvik: -Det er ingen tvil om at fagarbeiderne i bilbransjen begynner å bli gammel, og vi er nødt til å gjøre en omfattende rekrutteringsprosess for å sikre fremtidens bilbransje. Det skjer mye spennende innenfor faget, og lærlingene er en viktig del av fremtiden. Jeg er veldig glad for å jobbe i en foroverlent bedrift som satser bevisst på yrkesopplæring og rekruttering. I 2018 etablerte Nordvik egen fagskole. De tilbyr også en alternative utdanningsløp med en mer praktisk tilnærming til faget.

Tags