I Nordvik er vi over 300 medarbeidere som jobber for å skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere. Vi står ovenfor en krevende tid, men gjør det vi kan for å holde hjulene i gang på alle våre lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Målet er å opprettholde så normal drift som mulig innenfor helsemyndighetenes anbefalinger.

Alle timeavtaler vil gjennomføres som normalt inntil noe annet er avtalt. Skulle det skje endringer på en aktuell avdeling, vil du bli kontaktet av våre kunderådgivere.

 

Finn din lokale forhandler

 

Smitteverntiltak som vi sammen kan gjøre for å begrense smitten:

Hold avstad

Du er hjertelig velkommen innom våre forhandlere, men oppfordrer deg til å holde minimum 1-2 meter avstand til betjening og andre kunder for å begrense smitten. Vi lover deg et hyggelig smil, men ber om forståelse for at vi unngår håndhilsning.

Håndvask

God håndhygiene er viktig, både for våre medarbeidere og kunder. I tillegg til kundetoaletter med mulighet for håndvask, har vi utstyrt alle disker og kundeområder med antibakterielt middel eller engangskluter. Vi oppfordrer til rengjøring både når man ankommer og forlater butikken.

Rengjøring

Vi har innskjerpede rutiner for rengjøring og vasker berøringspunkter som håndtak, disk, kundeområde og bankterminaler flere ganger daglig. Alle biler som ankommer våre verksteder eller som benyttes til demokjøring desinfiseres både ved ankomst og tilbakelevering. Vi rengjør alle berøringspunkt som blant annet håndtak, ratt, girspake, dashbord og nøkler.

Engangshansker

Alle våre medarbeidere er utstyrt med engangshansker som byttes ut jevnlig.

Tilrettelegging

Har du problemer med å levere bilen din til avtalt time, eller har du kanskje behov for tilrettelegging i forkant av et besøk hos en av våre forhandlere? Ta kontakt, så finner vi en løsning. For våre medarbeideres sikkerhet, oppfordrer vi kunder til å si ifra om det har vært Korona-smitte i bil som leveres.

Betaling

Vi tilbyr til kontantfri betaling, enten Vipps eller finansieringsordning via våre importører. Spør oss gjerne hvilke løsninger vi tilbyr på din lokale avdeling.