Det er kjøpt 662 biler i Bodø hittil i år, hvorav 54 er en Toyota RAV4. Det gjør RAV4 til distriktets mest kjøpte bilmodell, foran Tesla Model Y og BYD Tang med henholdsvis 51 og 34 biler, viser Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

-Det er en stor tillitserklæring. Vi setter stor pris på at kundene velger å handle lokalt, og synes det er veldig gøy at RAV4 er på salgstoppen i distriktet vårt, sier Morten Solø som er salgssjef fra Toyota forhandleren Nordvik på Stormyra.

Populær familiebil

RAV4 er en allsidig SUV som passer godt som familiebil. Bilen er romslig og har god plass til både fører og passasjerer. Bagasjerommet på 520L rommer både vogn, hundebur og bagasje. RAV4 er tilgjengelig både som hybrid og plug-in hybrid, hvor sistnevnte lar deg kjøre mer eller mindre 100% elektrisk store deler av hverdagen.

Familiebilen RAV4 Plug-in Hybrid. Foto: Toyota Norge.

Opptil 10 års garanti

Våren 2022 lanserte Toyota et nytt garantiprogram som gir deg inntil 10 års garanti ved kjøp av ny Toyota. Garantiprogrammet Toyota Relax er en serviceaktivert garanti som gis årlig fra 4 år til bilen er 10 år (eller inntil 200.000 km), ved årlig utført service på et Toyota sertifisert verksted.

Salgsstatistikken i denne artikkelen er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). Salgsstatistikken gjelder antall solgte personbiler i Bodø 01.01.2022-31.05.2022.