Det er kjøpt 70 varebiler i Namsos hittil i år, hvorav 9 er en Toyota Hilux. Det gjør Hilux til distriktets mest kjøpte varebil, foran Ford Transit Connect og Mercedes-Benz Vito med henholdsvis 6 og 5 biler, viser ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

Solid pickup

Toyota Hilux er en solid pickup med unik fremkommelighet og solide egenskaper. Med opptil 3,5 tonn hengervekt og opptil 10 års/200.000km garanti med Toyota Relax, er det en bil som egner seg godt i arbeidshverdagen.

Nytt verksted på Kolvereid

Kay Haug fra Toyota forhandleren Nordvik i Namsos er fornøyd: -Takket være dyktige medarbeidere og et godt samarbeid mellom våre lokale avdelinger, har vi lagt bak oss et fantastisk halvår hvor mange nye Toyota eiere kan glede seg over ny bil i sommer. Vi etablerte nytt verksted på Kolvereid i fjor høst, og har fått gode tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyd med å ha et lokalt verksted i Ytre Namdalen.

Fornøyd: Kay Haug, Daglig leder hos Nordvik i Namsos. Foto: Nordvik AS.

Her er topplisten over de mest solgte varebilene i Namsos første halvår:

  1. Toyota Hilux – 9 biler
  2. Ford Transit Connect – 6 biler
  3. Mercedes-Benz Vito – 5 biler
  4. Peugeot Partner – 5 biler
  5. Ford Transit – 4 biler

Salgsstatistikken i denne artikkelen er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). Tallene gjelder antall solgte varebiler i distrikt Namsos 01.01.2022-30.06.2022.