Ingen andre bilmerker har solgt flere biler i distriktet så langt i år enn Toyota. -En tillitserklæring, sier Ole Jonny Lorentzen fra Toyota forhandleren Nordvik på Leknes.

Ferske tall fra bilsalget i årets første halvår fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), viser at Toyota har kjørt forbi alle konkurrenter i antallet nyregistrerte biler. Med 48 nye person- og varebiler, oppnår Toyota en markedsandel på 27,4 prosent, foran Suzuki og Volvo på henholdsvis 17,1 prosent og 12 prosent.

-Det er en stor tillitserklæring at så mange velger å handle lokalt. Vi legger bak oss et fantastisk år med mange fornøyde Toyota eiere, sier Ole Johnny.

Mest kjøpt: Toyota RAV4. Foto: Nordvik AS / Drone Nord.

RAV4 på topp

Toyota RAV4 er distriktets mest kjøpte bilmodell, med 34 solgte biler, fremfor Suzuki S-Cross og Volvo C40 med 21 og 11 biler. -RAV4 er en allsidig SUV som passer markedet i Lofoten godt. Bilen leveres både som hybrid og plug-in Hybrid, hvor sistnevnte lar deg kjøre elektrisk store deler av hverdagen. En solid familiebil med romslig bagasjerom for både vogn, bagasje og utstyr, avslutter Ole Jonny.