Høsten 2021 åpnet Nordvik dørene på sitt nye bilverksted på Kolvereid. Nå er det endelig klart for åpningsfest: -Vi har tradisjon om å feire litt ekstra når vi åpner nytt, men restriksjonene ga oss litt begrensninger sist. Nå er tiden inne, og vi er klare for å ønske kundene velkommen til en dag fylt med fyrverkeri, tilbud og gode opplevelser, sier Freddy Flosand, daglig leder hos Nordvik Kolvereid.

Det nye verkstedet på 1.775 m2 er merkesertifisert for Toyota og befinner seg i de tidligere lokalene til Ytre Namdal Verkstedssenter (gamle meieriet) på Solsida Næringsområde. Her tilbyr de service og vedlikehold av både små og store kjøretøy for alle bilmerker med topp moderne utstyr. Nylig har de også etablert bruktbilsalg hvor de tilbyr et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker: -I tillegg til et bredt utvalg av bruktbiler i butikken, har vi muligheten til å levere bruktbiler raskt fra alle Nordvik sine avdelinger i Trøndelag, Nordland og Troms. Det betyr at vi til enhver tid har nærmere 200 bruktbiler å velge mellom, sier Freddy. Han er meget fornøyd med mottakelsen og den økende oppdragsmengden de opplever. -Vi setter pris på at kundene velger å handle lokalt hos oss på Kolvereid og at Toyota-eierne nå har fått en kortere vei for å få utført sine servicer og reparasjoner her i Ytre Namdal.

Nordvik Kolvereid åpner 1. september kl. 18:00.

Se åpningstilbudene her.