Skal lede Toyota forhandleren til Nordvik på Salhus.

Hans Arvid Ormøy Singdahlsen (35) startet som bilselger og kunderådgiver i Nordvik i 2021. Litt over ett år senere inntar han sjefsrollen: -Det er veldig spennende. Nordvik er en solid bedrift med lang historie på Helgeland, og jeg er veldig glad for å få muligheten til å være med å utvikle forhandleren videre.

Åpnet nytt i 2019

Nordvik flyttet inn i nye og moderne lokaler på Salhus i 2019. Her tilbyr de service og vedlikehold av kjøretøy fra alle bilmerker. De har også bilbutikk med et bredt utvalg nye- og brukte Toyota. Forhandleren har 6 medarbeidere og er en del av Nordvik sine 11 Toyota forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms.

Kompetanseutvikling internt

Operativ direktør i Nordvik AS, Bjørnar Hansen er glad for å ha Hans Arvid med på laget: I Nordvik har vi tradisjon for å legge til rette for kompetanseutvikling internt i organisasjonen, og vi er veldig glade for at Hans Arvid ønsker å satse videre sammen med oss. Han har bred kompetanse og et stort lokalt nettverk som kommer godt med i hans nye rolle.

Hans Arvid overtok rollen 1. september 2022.

Brønnøysund: Toyota forhandleren i Brønnøysund. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.