Høsten 2021 etablerte Nordvik nytt bilverksted på Kolvereid. Nå er Olav Fausa (32) ansatt som ny daglig leder samtidig som verkstedet utvider satsningen på bilskade.

-Vi er storfornøyde med å ha landet en solid kandidat. Olav har vært med i Nordvik siden etableringen på Kolvereid, hvor han har jobbet som kunderådgiver og bilselger. Han er en lagspiller med stort hjerte for lokalsamfunnet, og vi er veldig glade for at han ønsker å satse videre sammen med oss, sier Christian Nordvik, administrerende direktør i Nordvik AS.

Nytt og moderne verksted: Nordvik på Kolvereid. Foto: Nordvik AS.

Gode kollegaer

Olav gleder seg til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag og tiltrer stillingen 1. januar: -Det er spennende. Jeg setter stor pris på at Nordvik gir meg muligheten, og gleder meg til å komme enda tettere på den daglige driften. Vi er et bra team på Kolvereid, og jeg ser frem til å samarbeide med gode kollegaer om å utvide satsningen vår på bilskade og skape gode opplevelser lokalt, sier Olav.

Utvider satsningen på bilskade

Nordvik Kolvereid er merkesertifisert for Toyota og er lokalisert i de tidligere lokalene til Ytre Namdal verkstedssenter på Solsida Næringsområde. De moderne lokalene på 1.775 m2 inneholder bruktbilutstilling og verksted for service og vedlikehold for små og store kjøretøy fra alle bilmerker. Nå utvider de også tilbudet på bilskade og understellsbehandling:

-Vi ønsker å være et komplett verksted med høy kompetanse og med et bredt tilbud av tjenester, slik at kundene i Ytre Namdal ikke trenger å reise langt for å reparere bilen sin. Vi har hatt stor etterspørsel på tjenester innen bilskade, og er i gang med å utvide kapasiteten. Nå er det investert i flunkende nytt utstyr for understellsbehandling, og vi er i gang med rekrutteringen for å finne flere dyktige kollegaer. Vi er takknemlig for den gode mottakelsen vi har fått på Kolvereid, og setter pris på at så mange velger å handle lokalt, avslutter Christian.

Administrerende direktør i Nordvik AS, Christian Nordvik. Foto: Nordvik AS.

Les også:

Nordvik Kolvereid søker Bilskadereparatør

Nordvik Kolvereid søker Fagansvarlig strukturskade

Nordvik Kolvereid søker Servicemedarbeider Antirust og Bilpleie

Tags