Går bort i fra kioskdrift og satser videre på selvbetjente bensinpumper.

Nordvik AS har besluttet å avvikle kioskdriften av Esso i Kvamsvegen 791 på Steinkjer. Den velkjente bensinstasjonen som befinner seg vegg i vegg med Toyota forhandleren på Asphaugen stenger dørene 1. april 2023. Bensinpumpene videreføres med selvbetjening.

Ikke lønnsomt

-Esso har vært en viktig del av vår identitet og vårt servicetilbud på Asphaugen, og vi er veldig lei oss for at vi er nødt til å stenge dørene. Det er en tid for alt, og i dag er ikke driften lønnsom nok for å fortsette. Vi har hatt en nedgang i omsetningen siden i fjor sommer, og med økte utgifter på strøm og lokaler ser vi oss nødt til å avvikle, sier Steinar Vesterdal fra Nordvik AS Steinkjer. Han presiserer at bensinpumpene vil bestå som selvbetjening, men at kiosklokalene avvikles.

Hva lokalene skal brukes til i fremtiden, er enda ikke helt klart: -Vi ser på ulike alternativer, og ønsker i utgangspunktet å bruke bensinstasjonslokalene til egen drift. Her gjerne som lager og utstilling for Toyota forhandleren vår med en utvidelse av dagens lokaler.

Steinkjer: Steinar Vesterdal fra Nordvik på Steinkjer. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Tags