-Vi ønsker å gjøre det enklere for kundene, sier daglig leder Oddgeir Nergaard fra Nordvik Narvik.

Toyota forhandleren Nordvik i Narvik er stolte over å kunngjøre at de utvider åpningstidene i sin salgsavdeling. Fra og med denne uken vil Nordvik holde åpent fra 08:00-18:00 mandag-torsdag og 08:00-16:00 på fredager, samt 10:00-14:00 på lørdager.

Større fleksibilitet

Beslutningen om nye åpningstider er et resultat av at Nordvik ønsker å bli enda mer tilgjengelig for kundene: -Det er en spennende utvikling for oss. Vi ønsker å gjøre det enklere for kundene, og håper at de vil oppleve større fleksibilitet i en travel hverdag, sier Oddgeir. Han gleder seg til å ønske kundene velkommen til prøvekjøring av nye- og brukte Toyota.

Narvik: Salgssjef Hans Petter Heim (t.v) og bilselger Nina Richardsen Schjelderup. Foto: Nordvik AS.

Tags