Nordvik AS slår sammen verkstedene i Glomfjord og Halsa for å samle driften i Glomfjord. Målet er å styrke satsningen og bli enda mer tilgjengelig for kundene.

-Oppdragsmengden og kompetansebehovet i Meløy gjør at vi samler ressursene våre i Glomfjord for å kunne levere bedre på både kapasitet og kvalitet. Det ligger en trygghet for kundene i en større virksomhet, og det ligger en oppside for medarbeiderne å bli en del av et større kompetansemiljø sier Andreas Rasmussen, daglig leder hos Nordvik Glomfjord.

Nøkkelboks på Halsa

Det nye verkstedet vil være i drift 1. november 2023, og medarbeidere som tidligere har jobbet på Halsa blir med videre til Glomfjord. Lakkavdelingen på Halsa som ikke har vært i drift på en stund avvikles. Det nye verkstedet skal tilby service, reparasjon og vedlikehold av alle bilmerker, i tillegg til en egen avdeling med fritidsprodukter som snøfresere, gressklippere og bilpleie.

Fornøyd: Andreas Rasmussen, daglig leder hos Nordvik Glomfjord. Foto: Nordvik AS.

-Kunder som tidligere har levert bilen sin på verkstedet på Halsa, vil fortsatt kunne gjøre det via vår automatiske nøkkelboks på Halsa som har både Vipps- og Klarna betaling. Her vil vi også være behjelpelig med frakt av biler fra Halsa til Glomfjord etter avtale, avslutter Andreas.

Tags