Nordvik-konsernet styrker satsningen og ansetter Morten Teksnes (30) som salgsdirektør for Nordvik AS. Han får merke og salgsansvar for Lexus Bodø og bedriftens Toyota forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms.

-Vi er veldig glade for å ha landet en solid kandidat. Morten startet i Nordvik i 2017 og har hatt flere spennende roller i bedriften. De siste 4 årene har han jobbet som merkeansvarlig for Lexus, med hovedansvaret for etableringen av bilmerket i våre områder. Han kjenner forhandlerne våre godt, i tillegg til at han har bred kompetanse og stor gjennomføringskraft. Vi ser virkelig frem til å se Morten i ny rolle, og gleder oss til å styrke satsningen, sier Bjørnar Hansen, operativ direktør i Nordvik AS.

Fornøyde kunder

Morten tiltrer stillingen 1. desember 2023, og ser frem til å ta fatt på en ny arbeidshverdag:

-Det er gøy at det legges til rette for kompetanseutvikling internt, og jeg setter stor pris på muligheten. I ny rolle får jeg muligheten til å jobbe med to spennende bilmerker med lang historie i Nordvik. Med noen av landets mest fornøyde bilkunder, blir det viktig for meg å fortsette å skape gode opplevelser sammen med teamet i Nordvik, avslutter Morten.