Nordvik-konsernet styrker satsningen og ansetter Hans Petter Ingebrigtsen som fagsjef for miljø og kvalitet i Nordvik Gruppen AS.

I starten av november kunngjorde Nordvik-konsernet endringer i ledelsen, hvor Kåre Dybfest ble konstituert som midlertidig daglig leder for M Nordvik AS. Nå har også tidligere daglig leder for M Nordvik i Bodø, Hans Petter Ingebrigtsen fått ny rolle i konsernet.

Miljø- og kvalitet sertifisering

-Vi er veldig glade for at Hans Petter har takket ja til oppdraget, hvor han blant annet skal fortsette arbeidet med miljøsertifisering av våre selskaper. Målet er å forenkle, forbedre og standardisere prosesser, og her skal Hans Petter bidra med solid erfaring, sier Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Lang erfaring

Hans Petter har jobbet i Nordvik siden 2021. Fra tidligere har han blant annet 14 års erfaring fra flybransjen, hvor han har jobbet med utvikling av prosedyrer, kvalitetsoppfølging og opplæring.

-Miljø og kvalitet er områder som jeg virkelig brenner for, og jeg ser frem til å ta fatt på en ny arbeidshverdag sammen med dyktige kollegaer. Målet er å styrke kvaliteten og jobbe tettere med miljø i samarbeid med konsernets selskaper, avslutter han.

Hans Petter tiltrer stillingen 01.12.2023.