I midten av november ble det kjent at Morten Teksnes får ny rolle i Nordvik AS. Nå er det klart at det er Ørjan Jakobsen (53) som overtar som Brand Manager for Lexus Bodø.

-Vi er veldig glade for at Ørjan har takket ja til oppdraget. Ørjan har øyne for detaljer og vet hvordan man skal skape gode kundeopplevelser. Vi ser frem til at han skal bidra til å utvikle Lexus sammen med teamet i Bodø, sier Morten Teksnes, salgsdirektør for Nordvik AS.

Team Lexus: Kundekonsulent Tone-Lise Waldemarsen (t.v) og Brand Manager Ørjan Jakobsen (t.h) . Foto: Drone Nord AS.

Salgsansvar

Ørjan startet som kundekonsulent hos Lexus Bodø i 2021, hvor han blant annet har jobbet med kundeoppfølging og utlevering av nye- og brukte biler. I den nye rollen får han salgsansvaret for Lexus i Bodø.

Helelektrisk bilmerke

-Det er utrolig gøy at de ønsker å satse. Jeg stortrives i Lexus, og har hatt en fantastisk arbeidshverdag de siste årene. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver sammen med trivelige kollegaer. Lexus går inn i en spennende tid som helelektrisk bilmerke fra nyttår, og jeg gleder meg til å ønske kundene velkommen innom til prøvekjøring av våre elektriske modeller Lexus RZ 450e og UX 300e, sier Ørjan.

Ørjan tiltrer stillingen 1. desember.

Tags