Det ble solgt 869 person- og varebiler i Harstad i fjor, hvorav 156 var en Toyota. Det gjør Toyota til distriktets mest solgte bilmerke, foran Mercedes-Benz og Tesla med henholdsvis 114 og 76 biler, viser ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

Bredt modellutvalg

Sverre Saue, daglig leder for Toyota forhandleren Nordvik i Harstad er fornøyd: -Vi setter stor pris på tilliten, og er glade for at mange velger å kjøre Toyota. Kundene i Harstad verdsetter et bredt modellutvalg og gode kjøreegenskaper. Hos oss er Toyota RAV4 og Yaris Cross klare bestselgere, spesielt i leiemarkedet. Det er også gøy å se at vi har hatt en stor økning i elbilsalget, og at elektriske Toyota bZ4X er blitt tatt så godt imot av kundene, sier han.

Elektriske Toyota bZ4X. Foto: Nordvik AS.

Salgsstatistikken er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) og vise antall solgte person- og varebiler i distrikt Harstad 01.01.2023-31.12.2023.