Søker daglig leder for M Nordvik AS med ansvar for bedriftens forhandlere i Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

I november kunngjorde Nordvik-konsernet endringer i ledelsen og konstituerte Kåre Dybfest (51) som daglig leder for M Nordvik. Nå er stillingsutlysningen på ny daglig leder ute.

Klare for å gjøre skiftet

-Planen har hele veien vært at stillingen skulle lyses ut, og nå føler vi at vi er klare for å gjøre skiftet. Kåre gjør en fantastisk jobb i M Nordvik, og vi er glade for at han tok utfordringen på strak arm. Nå er han klar for å gå tilbake i rollen som servicemarkedsdirektør i konsernet, mens M Nordvik skal få ny og permanent daglig leder, sier Alexander Nordvik, Konserndirektør for Bil og Mobilitet i Nordvik Gruppen AS.

Spennende merkeportefølje

M Nordvik har 76 medarbeidere og driver bilforhandlere- og verksteder med Citroën, DS, Jeep, Kia, Mercedes-Benz, Opel og Peugeot i Salten og Helgeland. Den nye lederen får hovedansvaret for anlegget i Bodø, samt oppfølging av daglige ledere for anleggene på Mo og i Mosjøen.

Bodø Storsenter: Mercedes-Benz forhandleren til M Nordvik i Verkstedveien 1, Bodø. Foto: M Nordvik AS

Unik mulighet

-Dette er en unik mulighet for riktig kandidat, med ansvaret for et stort område. Her skal man jobbe tett sammen med teamet i M Nordvik med den operative driften, og samarbeide med styret og lokale ledergrupper. Vi har mange spennende prosesser på gang, og gleder oss til å fortsette utviklingen sammen med en solid importør, avslutter han.

Les stillingsutlysningen her.