Ingen bilmerker har solgt flere biler i distriktet enn Toyota, viser ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

Med 92 nye person- og varebiler, har Toyota en markedsandel på 20,8 prosent, foran Volvo og MG med henholdsvis 12,9 og 10,8 prosent.

Bredt modellutvalg

-Det er utrolig gøy at så mange velger å handle lokalt, og vi er veldig glade for å se så mange nye Toyota på veiene i distriktet. Toyota har et bredt modellutvalg som treffer markedet godt, og vi får stadig hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Salgsstatistikken er en tillitserklæring til dyktige medarbeidere, og et bevis på et godt samarbeid mellom våre avdelinger i Lofoten, sier Trond Hardy fra Nordvik Svolvær.

bZ4X på topp

På topplisten over de mest solgte bilmodellene i distriktet, er det Toyota bZ4X som er øverst med 37 solgte biler, fremfor Suzuki Across og Volvo XC40 med henholdsvis 34 og 28 biler. -Toyota bZ4X er blitt en populær familiebil, særlig på bakgrunn av sine gode vinteregenskaper. Dette er en bil som passer Lofoten godt, med god fremkommelighet og fantastiske kjøreegenskaper, sier Trond.

Elektriske Toyota bZ4X. Foto: Nordvik AS.

Nordvik AS driver Toyota forhandlere med bilsalg og -verksted på Leknes og i Svolvær. Salgsstatistikken er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) og vise antall solgte person- og varebiler i distrikt Svolvær 01.01.2023-31.12.2023.