Ingen andre bilmerker har solgt flere varebiler i distrikt Mosjøen enn Toyota i 2023. Også totalt er Toyota størst, med distriktets mest solgte vare- og personbiler.

Ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), viser at Toyota har kjørt forbi alle sine konkurrenter i antallet nyregistrerte varebiler. Med 35 nye varebiler i 2023, oppnår Toyota en markedsandel på 48,6 prosent i Mosjøen, foran Volkswagen og Ford med en markedsandel på henholdsvis 22,2 prosent og 20,8 prosent.

Nordvik har Toyota forhandlere i Mosjøen og Brønnøysund som dekker distrikt Mosjøen: -Vi er veldig glade for å tilby et komplett utvalg av varebiler som treffer markedet godt. Toyota har hatt en solid varebilsatsing de siste årene, med varebiler som passer både små og store bedrifter. Vi setter stor pris på tilliten, og gleder oss til å fortsette å skape gode opplevelser i året som kommer, sier salgssjef Tor Anders Johansen fra Nordvik Mosjøen.

Fornøyd: Tor Anders Johansen fra Nordvik Mosjøen. Foto: Nordvik AS.

Som eneste bilmerke i distriktet, har Toyota de tre mest solgte varebilene i 2023:

  1. Toyota Proace (14 biler)
  2. Toyota Hilux (8 biler)
  3. Toyota Proace City (8 biler)

Statistikken er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) og viser antall solgte varebiler, samt antall solgte vare- og personbiler i distrikt Mosjøen 01.01.2023-31.12.2023.