Toyota har kjørt forbi alle sine konkurrenter i antallet nyregistrerte varebiler.

Med 25 nye varebiler i 2023, oppnår Toyota en markedsandel på 24,7 prosent i Steinkjer, foran Isuzu og Mercedes-Benz med en markedsandel på henholdsvis 21,7 og 16,8 prosent, viser ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

-Det er gledelig å se at vi er blitt en foretrukken leverandør på varebil, og at bedriftene i Steinkjer velger å handle lokalt. Vi har hatt en solid varebilsatsing de siste årene, og Toyota tilbyr et bredt utvalg med varebiler som passer både små og store bedrifter. Vi ser at det gode utvalget treffer godt, kombinert med opptil 10 års garanti / 200.000 km med Toyota Relax gir et forutsigbart bilhold, sier Tore Suul fra Toyota forhandleren Nordvik Steinkjer.

På topp fem listen over mest solgte varebiler i distriktet, finner man både Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser og Toyota Proace City.

Statistikken er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) og viser antall solgte varebiler i Steinkjer 01.01.2023-31.12.2023.