Nordvik-konsernet styrker satsingen på bilskade med ny bilskadesjef for Nordvik AS. Arne Hjemaas får ansvaret for bilskadevirksomheten til Nordvik i Trøndelag, Nordland og Troms.

-Vi er veldig fornøyde med at Arne har takket ja til ny rolle. Arne har lang erfaring innenfor produksjon og ledelse innenfor faget, og har hatt en sentral rolle i oppbygningen av vår bilskade- og lakkvirksomhet. Nå ser vi frem til at rollen skal rendyrkes ytterligere, med solid kompetanse og erfaring, sier Bjørnar Hansen fra Nordvik AS.

Utvikle konsepter og nye forretningsområder

I den nye rollen får Arne ansvaret for å utvikle nye konsepter og forretningsområder innenfor bilskade og lakk, og skal legge til rette for rekruttering og kompetanse i samarbeide med teamet i Nordvik.

Stolt av å være en del av Nordvik

Arne gleder seg: -Det er tre år siden jeg trakk meg ut av driften av bilskadesenteret vårt på Fauske og de siste årene har jeg jobbet i fagrolle med bilskade- og lakk i Nordvik. Her har jeg hatt anledningen til å reise rundt og følge opp flere av avdelingene i Nordvik. Det har vært lærerikt, og jeg har trivdes utrolig godt sammen med dyktige kolleger. Mange av de som jobber rundt om på avdelingene våre har spisskompetanse, og det føles fantastisk bra å være en del av et bra team. Jeg er stolt av å være en del av Nordvik, og gleder meg til å ta enda et skritt videre i rollen som bilskadesjef, sier Arne.

Stolt: Arne Hjemaas er klar for ny rolle. Foto: Nordvik AS.

Med hjerte for faget

Interessen for bil kom lenge før han fikk sertifikatet. Arne har drevet med bil og motorsykkel helt siden han var ung, og allerede som 16 åring ble den første bilen lakkert hjemme i garasjen på Fauske. En Morris Mini, fantastisk bil skal vi tro Arne selv. Siden den gang har det blitt mange biler som har gått inn og ut av garasjen til Arne.

Etablerte bilskadesenteret på Fauske i 1995

I 1990 etablerte han sin første bedrift, og i 1995 ble Bilskadesenteret på Fauske etablert. Det anerkjente verkstedet i Bergsveien 9 begynte i det små med billakkering, før de utvidet med både karosseri og oppretting. Målet var å skape et verksted hvor alt var samlet på ett sted, med karosseri og lakk, leiebiler og takst. Etter hvert kom også flere eiere inn på eiersiden, og i 2017 startet samarbeidet med Nordvik som etter hvert tok over hele verkstedet.

Anerkjent verksted: Nordvik Bilskade på Fauske. Foto: Nordvik AS.

Tags