Toyota forhandleren Nordvik er stolt sponsor av Vinterfestuka i Narvik.

Det skal gjennomføres over 200 arrangementer i Narvik i forbindelse med Vinterfestuka, og ventes rundt 25-30.000 publikummere totalt. Fredag 8. mars braker Vinterfestuka i gang, og Nordvik er stolt transportpartner.

Samarbeid siden 2010

-Vi har hatt et samarbeid med Vinterfestuka siden 2010, og er veldig glade for å fortsette det gode samarbeidet. Det krever en del forberedelser, samtidig er det utrolig gøy når folkefesten er i gang, sier Oddgeir Nergaard, daglig leder fra Nordvik i Narvik.

Bilforhandleren som holder til i Ankenesveien 1, leverer alt av biltransport i forbindelse med Vinterfestuka med biler til frakt av både artister, utstyr og personell.

Toyota: Nordvik holder til i Ankenesveien 1. Foto: Nordvik AS.

God fremkommelighet

-Vinterfestuka er en fantastisk arena for å vise frem bredden i produktene våre, alt fra Toyota bZ4X til vår elektriske varebil, Toyota Proace. Det er en god del logistikk i forbindelse med festivalen, og da er det fint å kunne bidra med biler som sikrer god fremkommelighet, sier Oddgeir. Han legger til at alle som kjøper bil hos Nordvik i Narvik i februar, nytt eller brukt, får billetter til ett av Vinterfestuka sine arrangementer.