Hun skulle egentlig bli frisør, men når du i praksis er oppvokst på et bilverksted, gir svaret seg selv. Nå storkoser Ingvild Willassen Rasmussen seg hos Nordvik, hvor hun holder kontroll på alt av nye biler som kommer inn.

 

– Pappa var bilmekaniker og jeg hang mye sammen med ham.

Ingvild er fra Gravdal i Lofoten, men kom til Bodø i 2012 for å gå på en privat frisørskole. Så tok livet andre veier og etter ulike jobber, kom hun til Nordvik i 2017.

– Det var som å komme hjem. Det viktigste med en jobb er at du trives, du må har hyggelige og flinke kolleger rundt deg.

Når du i tillegg er sikret faglige utfordringer og får lov til å utvikle deg, så blir arbeidsdagen aldri kjedelig.


STORT ANSVAR: – Når du skal sørge for at kundene får akkurat den bilen de ønsker seg, så følger det med et stort ansvar. Derfor er vi også stolte over jobben vi gjør, sier Ingvild Willassen Rasmussen. Foto: Rune Nilsen

DEN SKJULTE JOBBEN

Ingvild er den som har ansvaret for at de nye bilene som kommer inn, blir klargjorte og satt opp i henhold til kundenes ønsker.

Det er mye som skjer bak veggene hos Nordvik, som kanskje kundene ikke er klar over. Det er en stor jobb som skal utføres før du får telefonen om at nå er bilen din klar.

– Når kjøretøyet kommer ut fra fabrikken er den helt nedstrippet og dekket av plast. Da blir det opp til vår klargjører Thomas Hoseth å få på plass de siste detaljene.

For når du bestiller en bil hos Nordvik, er det strengt tatt bare fantasien som setter en stopper for hvordan den skal rigges.

– Det er bare å komme med ønsker, vi fikser alt.