Volvo XC 60

Volvo XC 60 2.4 D4 Summum /Herregård- & Drive Supportpakke/Krok 2015, 94 164 km, kr 399 900,-

garanti 12 mnd. 15000 km
Solgt

Årsmodell

2015

Drivstoff

Diesel

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Kilometerstand

94 164

Karosseri

SUV/Offroad

Girkasse

Automat

Beskrivelse

Det er mer her enn en vakker bil. Det er en vakker bil som forstår at selvoppfyllelse og andres behov kan være lykkelige sammen. En bil som både hjelper deg med å unngå fotgjengere i din vei, vet hvordan man skal få jobben gjort, men også ha det gøy mens man gjør det. Den er luksuriøs, kompetent, komfortabel og sterk. Med andre ord: Volvo XC60 er en vakker bil som yter perfekt.

Med god bakkeklaring, god framkommelighet med firehjulstrekk som ligger svært godt på veien kombinert med god plass er dette en bil som passer de fleste behovene.


Noe utstyr som kan nevnes:

- Utstyrsnivå Summum
- Herregårdspakke.
- Automat
- AWD
- Nøkkelfri start og stopp
- Elektrisk bakluke
- Elektrisk justering av førerstol med memory
- Adaptiv Cruise Control
- Blindsonevarsling
- Kollisjonsvarsling
- Filskiftevarsler
- F1-giring på rattet
- Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak
- DAB
- Skinnseter
- Varme i baksetene
- Oppvarmet frontrute
- Hengerfeste som kan dra 2000kg


SIKKERHET:

Det er ingen hemmelighet at Volvo gjør bilene sikrere med innovasjoner som City Safety. Dette er standard i XC60 og er et av de viktigste teknologiske gjennombruddene for å unngå kollisjoner.

- Lane Departure Warning: Ved hjelp av bilens kamera vil du få advarsel dersom du krysser linjene uten å bruke blinklys. Dette for å forhindre en utforkjørsel eller kollisjon.

- Adaptiv Cruise Control: Bilen vil ved hjelp av kamera og radaren på bilen hjelpe deg med å opprettholde en behagelig hastighet og en sikker avstand til kjøretøyene foran. Enten du står i kø eller kjører på motorveien. På denne måten kan man slappe mer av på lange eller korte kjøreturer.

- Driver Alert Control: Varsler deg hvis du begynner å miste konsentrasjonen og trenger en pause.

- Road Sign Information: Veiskiltinformasjonen vil vise deg den aktuelle fartsgrensen i instrumentclusteret, slik at du til en hver tid er oppdatert på hastigheten der du kjører.

- Collision Warning with full auto brake and pedestrian detection: Ved hjelp av et digitalkamera og radar skanner bilen veien hele tiden og identifiserer personer eller biler som kan være i fare. Bilen vil automatisk gjøre en nødbrems for å unngå en evt. kollisjon.

- Blind spot information system: Dette systemet hjelper deg med å oppdage kjøretøyer som kommer inn i din blindsone.


EKSTERIØR:

Volvo XC60 har vertikale LED-kjørelys plassert bredt fra hverandre. Grillen er bred og hele fronten fremstår som godt designet. Denne bilen fremstår som svært moderne og samtidig.


INTERIØR:

Dersom du setter deg inn i Volvo XC60 vil du se at denne bilen tilbyr deg verdens mest forførende bilinteriør. Materialene utfyller moderne skandinavisk design med ekte skinn og topp moderne teknologi lett tilgjengelig. I Volvo er det lett og finne den perfekte kjørstillingen med mange justeringsmuligheter både på førerstolen og rattet. I tillegg er midtkonsollen sentrert mot fører slik at opplevelsen skal være best mulig.

I instrumentpanelet kan man velge i tre ulike oppsett: Elegance, ECO og Performance. Her endres de digitale skivene og fargene etter hvilket valg man tar.

Bagasjerommet er på 490 liter.


MOTOR OG DRIVLINJE:

D4-motoren er behagelig og sterk. Motoren er 5-sylindret turbodiesel 2,4 liter med 163 hk og 420 Nm. Med denne bilen trekke 2000kg på kroken uten problemer. Her får du en sekstrinns automatgirkasse.


OPPSUMMERING:

Volvo har laget en SUV som er meget komfortabel med en avslappende stil og atmosfære, samtidig som det er en god dose premium. Denne bilen er ett godt familievalg og komfortvalg. Med god plass både til fører, passasjer og de som sitter i baksetet, og ett praktisk utformet bagasjerom som rommer hele 490 liter.

Utstyrslisten og sikkerhetsfunksjonene til denne Volvoen gjør at her får man mye bil for pengene.


Trygg bruktbilhandel siden 1960!

For mer informasjon om bilen ta gjerne kontakt pr. e-post eller telefon for en trygg og hyggelig bruktbilhandel.

Innbytte vurderes.

Vi kan tilby gunstige finansiering- og forsikringsløsninger fra 0,- kontant.

Du kan også spørre oss om muligheten for levering av bilen hjem til deg.


KONTAKTINFO:

* Nordvik CAR etterstreber til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger. Ta kontakt for utfyllende garantialternativer og -vilkår


KORONAVIRUSET:

Nordvik følger helsemyndighetenes anbefalinger for å begrense smitte. Vi har strenge rutiner for rengjøring av biler og desinfiserer alle berøringsflater og nøkler i forbindelse med prøvekjøring. Ta gjerne kontakt med din lokale salgsrepresentant eller les mer på vår nettside:

https://nordvik.no/2020/03/nordvik-undder-koronaviruset/
Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger. Klikk her for å se hele annonsen på finn.no.

Informasjon

Årsmodell 2015
Kilometerstand 94 164 km
Drivstoff Diesel
Girkasse Automat
Hjuldrift Firehjulsdrift
Karosseri SUV/Offroad
Variant XC 60
Avgiftsklasse Personbil
1. gang reg. 09.04.2015
Sylindervolum 2.4 l
Salgsform Bruktbil til salgs
Farge Blå
Antall seter 5
Antall dører 5
Reg. nr. CF78397
Effekt 163 Hk
Vekt 1 717 kg
Totalpris kr 399 900,-
Omreg. kr 3 982,-
Pris eks. omreg. kr 395 918,-

Finansiering

Beregn billån her

Pris

kr

Egenkapital

kr

Nedbetalingstid

år

Beløp per måned

{{ monthlyPayment | priceFormat }} kr

Du trenger å låne

{{ loan | priceFormat }} kr

Egenkapital av kjøpesum

{{ equityPercentageOfPurchasePrice | oneDecimal | floatNumberWithComma }}%

Nominell rente

{{ nominalInterestRate |twoDecimals | floatNumberWithComma }}%

Nedbetalingsplan