Beskrivelse

Det er en vakker bil som forstår at selvoppfyllelse og andres behov kan være lykkelige sammen. En bil som både hjelper deg med å unngå fotgjengere i din vei, vet hvordan man skal få jobben gjort, men også ha det gøy mens man gjør det. Den er luksuriøs, kompetent, komfortabel og sterk. Med andre ord: Volvo XC60 er en vakker bil som yter perfekt.

Med god bakkeklaring, god framkommelighet med firehjulstrekk som ligger svært godt på veien kombinert med god plass er dette en bil som passer de fleste behovene.


Noe utstyr som kan nevnes:

- Utstyrsnivå R-Design
- Climate & Technology Package.
- Automat
- AWD
- Nøkkelfri start og stopp
- Elektrisk bakluke
- Kollisjonsvarsling
- DAB+
- VOC (Volvo On Call)
- Skinnseter (med R-Design logo på fremre seter)
- Varme i baksetene
- Hengerfeste som kan dra 2000kg


SIKKERHET:

Det er ingen hemmelighet at Volvo gjør bilene sikrere med innovasjoner som City Safety. Dette er standard i XC60 og er et av de viktigste teknologiske gjennombruddene for å unngå kollisjoner.

- Driver Alert Control: Varsler deg hvis du begynner å miste konsentrasjonen og trenger en pause.

- Collision Warning with full auto brake and pedestrian detection: Ved hjelp av et digitalkamera og radar skanner bilen veien hele tiden og identifiserer personer eller biler som kan være i fare. Bilen vil automatisk gjøre en nødbrems for å unngå en evt. kollisjon.

- Volvo On Call: Volvo On Call har eksistert i ulike former siden 2001. For å kunne bruke dagens Volvo On Call-app, må bilen din være fabrikkutstyrt med Volvo On Call og være av årsmodell 2012 eller nyere. Hvilke tjenester og appfunksjoner som er tilgjengelige for deg, er avhengig av hvilken Volvo-modell du har og hvilken type mobilenhet du bruker.


EKSTERIØR:

Volvo XC60 har vertikale LED-park/markerings lyser plassert bredt fra hverandre. Grillen er bred og hele fronten fremstår som godt designet. Denne bilen fremstår som svært moderne og samtidig. Det følger er også med takboks fra Packline i sort farge som passer bilen perfekt, og gir enda flere muligheter til frakt av bagasje.


INTERIØR:

Dersom du setter deg inn i Volvo XC60 vil du se at denne bilen tilbyr deg verdens mest forførende bilinteriør. Materialene utfyller moderne skandinavisk design med ekte skinn og topp moderne teknologi lett tilgjengelig. I Volvo er det lett å finne den perfekte kjørstillingen med justeringsmuligheter både på førerstolen og rattet. I tillegg er midtkonsollen sentrert mot fører slik at opplevelsen skal være best mulig.
Bagasjerommet er på 490 liter.


MOTOR OG DRIVLINJE:

D3-motoren er behagelig og sterk. Motoren er 5-sylindret turbodiesel 2,4 liter med 163 hk og 420 Nm. Med denne bilen trekke 2000kg på kroken uten problemer. Her får du en sekstrinns automatgirkasse.


OPPSUMMERING:

Volvo har laget en SUV som er meget komfortabel med en avslappende stil og atmosfære, samtidig som det er en god dose premium. Denne bilen er ett godt familievalg og komfortvalg. Med god plass både til fører, passasjer og de som sitter i baksetet, og ett praktisk utformet bagasjerom som rommer hele 490 liter.
Utstyrslisten og sikkerhetsfunksjonene til denne Volvoen gjør at her får man mye bil for pengene.


Trygg bruktbilhandel siden 1960!

For mer informasjon om bilen ta gjerne kontakt pr. e-post eller telefon for en trygg og hyggelig bruktbilhandel.


Innbytte vurderes.

Vi kan tilby gunstige finansiering- og forsikringsløsninger fra 0,- kontant.

Du kan også spørre oss om muligheten for levering av bilen hjem til deg.


KONTAKTINFO:

* Nordvik CAR etterstreber til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger. Ta kontakt for utfyllende garantialternativer og -vilkår
Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger. Klikk her for å se hele annonsen på finn.no.

Informasjon

Årsmodell 2012
Kilometerstand 158 070 km
Drivstoff Diesel
Girkasse Automat
Hjuldrift Firehjulsdrift
Karosseri SUV/Offroad
Variant XC60
Avgiftsklasse Personbil
1. gang reg. 07.11.2012
Sylindervolum 2.4 l
Salgsform Bruktbil til salgs
Farge Svart
Antall seter 5
Antall dører 5
Reg. nr. YT69492
Effekt 163 Hk
Vekt 1 729 kg
Totalpris kr 229 900,-
Omreg. kr 4 034,-
Pris eks. omreg. kr 225 866,-

Finansiering

Beregn billån her

Pris

kr

Egenkapital

kr

Nedbetalingstid

år

Beløp per måned

{{ monthlyPayment | priceFormat }} kr

Du trenger å låne

{{ loan | priceFormat }} kr

Egenkapital av kjøpesum

{{ equityPercentageOfPurchasePrice | oneDecimal | floatNumberWithComma }}%

Nominell rente

{{ nominalInterestRate |twoDecimals | floatNumberWithComma }}%

Nedbetalingsplan