Volvo XC 70

Volvo XC 70 2.4 D4 AWD SUMMUM - Polestar - Skinn - Krok - LED-Bar 2016, 86 682 km, kr 415 900,-

garanti 6 mnd. 10000 km
Pris

415 900,-

Årsmodell

2016

Drivstoff

Diesel

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Kilometerstand

86 682

Karosseri

Stasjonsvogn

Girkasse

Automat

Beskrivelse

Det er mer her enn en vakker bil. Det er en vakker bil som forstår at selvoppfyllelse og andres behov kan være lykkelige sammen. En bil som både hjelper deg med å unngå fotgjengere i din vei, vet hvordan man skal få jobben gjort, men også ha det gøy mens man gjør det. Den er luksuriøs, kompetent, komfortabel og sterk. Med andre ord: Volvo XC70 er en vakker bil som yter perfekt.

Med god bakkeklaring, god framkommelighet med firehjulstrekk som ligger svært godt på veien kombinert med god plass er dette en bil som passer de fleste behovene.


Noe utstyr som kan nevnes:

- Polestar optimalisert
- Climate & Technology Package.
- Automat
- AWD
- Nøkkelfri start og stopp
- Elektrisk bakluke
- Elektrisk justering av førerstol med memory
- Adaptiv Cruise Control
- Kollisjonsvarsling
- Filskiftevarsler
- Parkeringssensorer foran og bak
- Varme i frontrute
- DAB
- Skinnseter
- Varme i baksetene
- Oppvarmet frontrute
- Hengerfeste som kan dra 2100kg
- VOC (Volvo on Call)
- Integrert barneseter, osv…


SIKKERHET:

Det er ingen hemmelighet at Volvo gjør bilene sikrere med innovasjoner som City Safety. Dette er standard i XC70 og er et av de viktigste teknologiske gjennombruddene for å unngå kollisjoner.

- Lane Departure Warning: Ved hjelp av bilens kamera vil du få advarsel dersom du krysser linjene uten å bruke blinklys. Dette for å forhindre en utforkjørsel eller kollisjon.

- Adaptiv Cruise Control: Bilen vil ved hjelp av kamera og radaren på bilen hjelpe deg med å opprettholde en behagelig hastighet og en sikker avstand til kjøretøyene foran. Enten du står i kø eller kjører på motorveien. På denne måten kan man slappe mer av på lange eller korte kjøreturer.

- Driver Alert Control: Varsler deg hvis du begynner å miste konsentrasjonen og trenger en pause.

- Road Sign Information: Veiskiltinformasjonen vil vise deg den aktuelle fartsgrensen i instrumentclusteret, slik at du til en hver tid er oppdatert på hastigheten der du kjører.

- Collision Warning with full auto brake and pedestrian detection: Ved hjelp av et digitalkamera og radar skanner bilen veien hele tiden og identifiserer personer eller biler som kan være i fare. Bilen vil automatisk gjøre en nødbrems for å unngå en evt. kollisjon.

- Volvo On Call: Volvo On Call har eksistert i ulike former siden 2001. For å kunne bruke dagens Volvo On Call-app, må bilen din være fabrikkutstyrt med Volvo On Call og være av årsmodell 2012 eller nyere. Hvilke tjenester og appfunksjoner som er tilgjengelige for deg, er avhengig av hvilken Volvo-modell du har og hvilken type mobilenhet du bruker.


EKSTERIØR:

Volvo XC70 har LED-kjørelys plassert bredt fra hverandre nede i framfanger. Grillen er bred og hele fronten fremstår som godt designet. Denne bilen fremstår som svært moderne og samtidig.


INTERIØR:

Dersom du setter deg inn i Volvo XC70 vil du se at denne bilen tilbyr deg verdens mest forførende bilinteriør. Materialene utfyller moderne skandinavisk design med ekte skinn og topp moderne teknologi lett tilgjengelig. I Volvo er det lett å finne den perfekte kjørstillingen med mange justeringsmuligheter både på førerstolen og rattet. I tillegg er midtkonsollen sentrert mot fører slik at opplevelsen skal være best mulig.

I instrumentpanelet kan man velge i tre ulike oppsett: Elegance, ECO og Performance. Her endres de digitale skivene og fargene etter hvilket valg man tar.

Bagasjerommet er på 490 liter.


MOTOR OG DRIVLINJE:

D4-motoren er behagelig og sterk. Motoren er 5-sylindret turbodiesel 2,4 liter med hele 220 hk og 500 Nm. Denne bilen trekke 2100kg på kroken uten problemer. Her får du en sekstrinns automatgirkasse.


OPPSUMMERING:

Volvo har laget en crossover i stasjonsvogn utgave som er meget komfortabel med en avslappende stil og atmosfære, samtidig som det er en god dose premium. Denne bilen er ett godt familievalg og komfortvalg. Med god plass både til fører, passasjer og de som sitter i baksetet, og ett praktisk utformet bagasjerom som rommer hele 606 liter.

Utstyrslisten og sikkerhetsfunksjonene til denne Volvoen gjør at her får man mye bil for pengene.


Trygg bruktbilhandel siden 1960!

For mer informasjon om bilen ta gjerne kontakt pr. e-post eller telefon for en trygg og hyggelig bruktbilhandel.

Innbytte vurderes.

Vi kan tilby gunstige finansiering- og forsikringsløsninger fra 0,- kontant.

Du kan også spørre oss om muligheten for levering av bilen hjem til deg.


KONTAKTINFO:

Nordvik CAR AS avd. Mo i Rana
Ranenget 1
8626 Mo i Rana


* Nordvik CAR etterstreber til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger. Ta kontakt for utfyllende garantialternativer og -vilkår
Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger. Klikk her for å se hele annonsen på finn.no.

Informasjon

Årsmodell 2016
Kilometerstand 86 682 km
Drivstoff Diesel
Girkasse Automat
Hjuldrift Firehjulsdrift
Karosseri Stasjonsvogn
Variant XC 70
Avgiftsklasse Personbil
1. gang reg. 11.04.2016
Sylindervolum 2.4 l
Salgsform Bruktbil til salgs
Farge Svart
Antall seter 5
Antall dører 5
Reg. nr. BT42144
Effekt 220 Hk
Vekt 1 719 kg
Totalpris kr 415 900,-
Omreg. kr 4 034,-
Pris eks. omreg. kr 411 866,-

Finansiering

Beregn billån her

Pris

kr

Egenkapital

kr

Nedbetalingstid

år

Beløp per måned

{{ monthlyPayment | priceFormat }} kr

Du trenger å låne

{{ loan | priceFormat }} kr

Egenkapital av kjøpesum

{{ equityPercentageOfPurchasePrice | oneDecimal | floatNumberWithComma }}%

Nominell rente

{{ nominalInterestRate |twoDecimals | floatNumberWithComma }}%

Nedbetalingsplan