Beskrivelse

Bruktbilkampanje:
Kjøp brukt Suzuki eller Isuzu hos Nordvik CAR og få med 3 års serviceavtale eller ekstrautstyr for inntil 15 000 kr (inkl. mva) inkludert i prisen!

*Forutsett at kontrakten er inngått innen 30.04.23. Valgfritt ekstrautstyr gjelder tilgjengelig originalutstyr fra importør eller utstyr fra forretningens lokale underleverandører.


Ignis Offroad 4x4 Hybrid er oppfølgeren til den helt nyskapende kompakt SUVen Ignis SUV. Med et enda tøffere design er Ignis Offroad klar for hverdagens utfordringer. Ignis er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere.

Ignis kombinerer et enkelt og stilig eksteriør, med fleksibel funksjonalitet. Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en for som gir bilen en unik personlighet. Et moderne hybridsystem sørger for lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp.
Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firhjulstrekk er Ignis 4x4 Hybrid virkelig som skapt for norske forhold.


Utstyr som bør nevnes:

- Hybrid-teknologi
- 4x4
- LED DRL
- Nøkkelfri adgang og start
- Cruise Control
- Kollisjonsvarsler
- Filskiftevarsler
- Ryggekamera
- Navigasjon
- DAB+
- Apple Carplay/Android Auto
- Bakkestart assistent
- Hill Decent Climb
- Flyttbar bakseterad for økt bagasjeromsplass


SIKKERHET:

Suzuki ar noen av markedets sikreste biler. Suzuki Ignis Offroad 4x4 har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet:

Dual Camera Brake Support (DCBS): Der to kameraer kjenner igjen bilene foran, fotgjengere og veimerking på samme måte som vi mennesker gjør. Baser på informasjon som hentes av disse kameraene, hjelper dette systemet deg å unngå kollisjoner og minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

Filvarsling: Når bilen kjører omkring 60 km/t og er på vei ut av kjørebanen (ved å kjøre utenfor de markerte filene) uten å sette på blinklysene vil systemet automatisk sørge for at rattet begynner å vibrere, samt å sette på lysvarsling for å sørge for å få sjåførens oppmerksomhet rettet mot veien.


EKSTERIØR:

Ignis Offroad er designet for byen og den er perfekt for urbane opdagelser. Med det ultrakompakte karosseriet, er Ignis ideell for å manøvrere smale bygater - med SUV utseende og en crossovers praktisk løsning. Bykjøring har aldri vært mer gøy.

I øyenfallende, tøff og praktisk - Når du kjører Ignis Offroad må du forvente å bli lagt merke til. Fra enhver vinkel, stråler den unik personlighet og tilstedeværelse, fra eksteriør detaljer til unike fargevalgs alternativ. Så ikke bare kjør, kjør med stil.


INTERIØR:

Med Premium følelse og funky farger, forenes den urbane stilen. De sterke kontrastene mellom svart og hvitt på instrumentpanelet og døra er stilrent, men gir samtidig et sterkt inntrykk. Blå metallic og titan metallic detaljer på midtkonsollen og dørhåndtakene gir et mer energisk interiørdesign *Farger varierer med valg av utvendig lakkfarge.


MOTOR OG DRIVVERK:

Ignis Offroad 4x4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem - Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som igjen sørger for å forbedre drivstofforbruket til Ignis Offroad.

Energien brukes til å hjelpe bensinmotoren ved akselerering og i tillegg inkluderer dette systemet en start/stopp funksjon som skrur av motoren når bilen står stille. Dette er med på å redusere drivstofforbruket og CO2-utslippene ytterligere.

Motoren i denne bilen er en 1.2 liters bensinmotor på 90HK.


Trygg bruktbilhandel siden 1960!


For mer informasjon om bilen ta gjerne kontakt pr. e-post eller telefon for en trygg og hyggelig bruktbilhandel.

Innbytte vurderes.

Vi kan tilby gunstige finansiering- og forsikringsløsninger fra 0,- kontant.

Du kan også spørre oss om muligheten for levering av bilen hjem til deg.


KONTAKTINFO:

Torgeir Marthinussen 913 91 838

Kristoffer Kristensen 479 78 773

Besøksadresse:
Verkstedveien 9A
8008 Bodø


* Nordvik CAR etterstreber til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger. Ta kontakt for utfyllende garantialternativer og -vilkår
Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger. Klikk her for å se hele annonsen på finn.no.

Informasjon

Årsmodell 2021
Kilometerstand 600 km
Drivstoff Elektrisitet+bensin
Girkasse Manuell
Hjuldrift Firehjulsdrift
Variant Ignis
Avgiftsklasse Personbil
1. gang reg. 30.12.2021
Sylindervolum 1.2 l
Salgsform Bruktbil til salgs
Farge Hvit
Antall seter 4
Antall dører 5
Reg. nr. YF19357
Effekt 90 Hk
Vekt 910 kg
Totalpris kr 279 900,-
Omreg. kr 4 501,-
Pris eks. omreg. kr 275 399,-

Finansiering

Beregn billån her

Pris

kr

Egenkapital

kr

Nedbetalingstid

år

Beløp per måned

{{ monthlyPayment | priceFormat }} kr

Du trenger å låne

{{ loan | priceFormat }} kr

Egenkapital av kjøpesum

{{ equityPercentageOfPurchasePrice | oneDecimal | floatNumberWithComma }}%

Nominell rente

{{ nominalInterestRate |twoDecimals | floatNumberWithComma }}%

Nedbetalingsplan

Vår bruktbil garanti

Nordvik tilbyr deg en trygg og bekymringsfri opplevelse når du skal kjøpe bruktbil.

Nordvik gjør bilkjøp til en enkel og trygg prosess for deg.

Profesjonell bruktbilforhandler siden 1960.