Suzuki Vitara

Suzuki Vitara 1.5 Hybrid 130HK 4X4/GLX/ Navi *INKL 3-ÅRS SERVICE 2022, 14 190 km, kr 419 900,-

garanti 49 mnd. 100000 km
Pris

419 900,-

Årsmodell

2022

Drivstoff

Elektrisitet+bensin

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Kilometerstand

14 190

Karosseri

SUV/Offroad

Girkasse

Automat

Beskrivelse

Bruktbilkampanje:
Kjøp brukt Suzuki eller Isuzu hos Nordvik CAR og få med 3 års serviceavtale eller ekstrautstyr for inntil 15 000 kr (inkl. mva) inkludert i prisen!

*Forutsett at kontrakten er inngått innen 30.04.23. Valgfritt ekstrautstyr gjelder tilgjengelig originalutstyr fra importør eller utstyr fra forretningens lokale underleverandører.


Kjempesuksessen Vitara 4x4 Hybrid er nå kommet med en avgiftsgunstig 116HK Booster Jet motor med hybridteknologi, nå også med automatgir. Den nye kraftfulle turbomotoren gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk!
Med firhjulstrekk som standard, et svært høyt utstyrsnivå, med sporty kjøreegenskaper og comfort er denne bilen som skapt for norske forhold.

Noe utstyr som kan nevnes:
- Hybrid-teknologi
- Automat
- 4x4
- LED nær, fjern og kjørelys
- Nøkkelfri adgang og start
- Adaptiv Cruise Control
- Kollisjonsvarsler
- Filskiftevarsler
- Blindsonevarsler
- Skiltgjenkjenning
- Hill Desent Control
- Ryggekamera
- Parkeringssensorer foran og bak
- Navigasjon
- DAB+
- Apple Carplay/Android Auto
- Delskinn


SIKKERHET:

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4x4 med Norgespakken blir Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner til nå og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP. Bilen er utstyrt med blant annet:

Adaptiv Cruise Controll (ACC): som sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Dual Sensor BrakeSupport: Ved kjøring aktiveres to sensorer - et monokulært kamera og en lasersensor, for å avgjøre om det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller fotgjenger.

Filvarseler: Ved hastighet på 60 km/t eller med blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det blir fare for at bilen vil forlate veibanen, vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.

Blindsonevarsling: Filskift ved fart over 15 km/t er gjort sikrere med to bakmonterte sideradarer som er i stand til å oppdage kjøretøy i blindsonen på begge sider av bilen. Her vil du bli varslet med et blinkende LED lys når et kjøretøy nærmer seg eller blir oppdaget i blindsonen din.

EKSTERIØR

Gjør deg klar for et utseende som stråler av styrke og energi. Karakterisert av Vitara's dristige styling, får du oppmerksomhet hvor enn du kjører. Med Vitara's autentiske design er du alltid på utgikk etter on- og off-roadoppdagelser. Legg til et dynamisk ytre intrykk - og nyt følelsen av en fullvoksen SUV.


INTERIØR

Det å komme inn i en Vitara er som å gå inn i en utsøkt verden full av materialer av høy kvalitet, der hver knapp, bryter og instrument er på sitt naturlige sted. Nyt et interiør som du aldri er helt klar til å forlate.

Den nye Vitara 4x4 har en bagasjeromsplass på 375 liter.


MOTOR OG DRIVLINJE

Vitara 4x4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem - Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som igjen sørger for å forbedre drivstofforbruket til Vitara SUV.
Energien brukes til å hjelpe bensinmotoren ved akselerering og i tillegg inkluderer dette systemet en start/stopp funksjon som skrur av motoren når bilen står stille. Dette er med på å redusere drivstofforbruket og CO2-utslippene ytterligere.

Motoren i denne bilen har en 1.5 liters bensinmotor på 116HK.


OPPSUMMERING

I det du setter deg i en Vitara for første gang, merker du at dette er en bil med flere kvaliteter. Stor innvending plass. Behagelig interiør og praktiske funksjoner er noen av dem. Start bilen, og kjør hvor du vil.


Trygg bruktbilhandel siden 1960!

For mer informasjon om bilen ta gjerne kontakt pr. e-post eller telefon for en trygg og hyggelig bruktbilhandel.


Innbytte vurderes.


Vi kan tilby gunstige finansiering- og forsikringsløsninger fra 0,- kontant.


Du kan også spørre oss om muligheten for levering av bilen hjem til deg.

KONTAKTINFO:


* Nordvik CAR etterstreber til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger. Ta kontakt for utfyllende garantialternativer og -vilkår
Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger. Klikk her for å se hele annonsen på finn.no.

Informasjon

Årsmodell 2022
Kilometerstand 14 190 km
Drivstoff Elektrisitet+bensin
Girkasse Automat
Hjuldrift Firehjulsdrift
Karosseri SUV/Offroad
Variant Vitara
Avgiftsklasse Personbil
1. gang reg. 07.04.2022
Sylindervolum 1.5 l
Salgsform Bruktbil til salgs
Farge Sølv
Antall dører 5
Reg. nr. YF19411
Effekt 116 Hk
Vekt 1 390 kg
Totalpris kr 419 900,-
Omreg. kr 6 868,-
Pris eks. omreg. kr 413 032,-

Finansiering

Beregn billån her

Pris

kr

Egenkapital

kr

Nedbetalingstid

år

Beløp per måned

{{ monthlyPayment | priceFormat }} kr

Du trenger å låne

{{ loan | priceFormat }} kr

Egenkapital av kjøpesum

{{ equityPercentageOfPurchasePrice | oneDecimal | floatNumberWithComma }}%

Nominell rente

{{ nominalInterestRate |twoDecimals | floatNumberWithComma }}%

Nedbetalingsplan