Er du ute etter en særdeles driftsøkonomisk bil som også er prisgunstig å kjøpe er Auris Hybrid et godt valg, forteller bilselger Torgeir Marthinussen hos Nordvik. Denne måneden har han plukket ut fem gode bruktbilkjøp som er verdt å ta en ekstra titt på. Kjøper du Auris bruktbil innen 17. april, får du med skiboks eller tilhengerfeste (inkl. montering) til en verdi av 10.000,-. 

-Bakgrunnen til at jeg ofte anbefaler Auris Hybrid er at hybridteknologien gjør bilen driftssikker og samtidig bidrar med lave servicekostnader. Det trinnløse automatgiret gir en fin kjøreopplevelse. Kjøper man Auris hybrid kan man også glede seg over lave drifstoff-utgifter pr. mil siden reelt forbruk ligger godt under halvliteren, forteller Marthinussen.


Toyota Auris Hybrid Active Sport

Første bil ut er denne 2017-utgaven. Her får du en nesten ny bil med god utstyrspakke og gjenværende nybilgaranti. Bilen er utstyrt med blant annet navigsjonssystem, ryggekamera, cruisecontroll, multifunksjonsratt, nøkkelfri start, bluetooth, DAB+ radio og AUX/USB. I tillegg er bilen klassifisert som Toyota Pluss – våre beste bruktbiler med en rekke fordeler. Les mer om Toyota Pluss lengre ned i denne artikkelen.

Se annonsen


Toyota Auris Hybrid Touring Sports Active

Her får en godt utstyrt 2016- modell. Bilen leveres med nøkkelfritt system, 7» multimedia skjerm, USB og AUX inngang, multifunksjonsratt, navigasjon og ryggekamera. Et bra valg dersom du er ute etter et fint eksemplar med 28 måneder garanti.

Se annonsen


Toyota Auris Hybrid Advance

Her får du en velholdt og rimelig bil med lav km stand. 2011-utgaven leveres med multifunksjonsratt, navigasjon, automatisk klimaanlegg, lyktespylere og oppvarmede speil. Det ferskeste tilskuddet i vår bruktbilavdeling, og et godt valg dersom du er ute etter en sikker bil. Toyota Auris har fått fem stjerner i Euro NCAPs kollisjonstest.

Se annonsen


Toyota Auris Hybrid Touring Sports Active

Er du ute etter bil med lav km-stand, har vi denne 2016-utgaven som er kjørt kun 19.226 km. Stasjonsvognen er utstyrt med DAB+, skumringssensor, bluetooth, cruisekontroll, multifunksjonsratt, multimedia anlegg, navigasjon, regnsensor og ryggekamera. I tillegg er bilen klassifisert som Toyota Pluss – våre beste bruktbiler med en rekke fordeler. Les mer om Toyota Pluss lengre ned i denne artikkelen.

Se annonsen


Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive

Dette er en meget flott topputgave av Auris TS 2014-modell med alt av fabrikkmontert utstyr. Vi har nettopp tatt stor hovedservice og helt nye sommer og vinterhjul. Flott kombinasjon mellom den hvite perlemorlakken og det lyse skinn interiøret. Sikkerhetsutrstyr som autoblending med bi xenon og AFS, samt filskiftevarsling gjør bilturen tryggere og enklere. Premium utstyr som parkeringsassistanse, hvor bilen parkere for deg, lyst skinninterør og panoramatak.

Se annonsen

Våre TOYOTA PLUS biler leveres med:


  • Minimum 24 måneder garanti i hele Europa – inntil 200 000 km
  • Kvalitetssikret og kontrollert gjennom TOYOTA PLUS Kvalitetskontroll
  • 12 Måneder hybridbatterigaranti – gjennom vår UNIKE Toyota Hybrid Helsesjekk
  • 12 Måneder veihjelp – dekket i hele Europa gjennom Toyota Eurocare
  • 100 % fornøyd eller bytt bil (se egne vilkår)
  • Dokumentert servicehistorikk
  • Tilgang på Toyota Finansiering og Forsikring
  • Tilbud om Toyota Originalservice

Se mer på www.toyota.no/toyotaplus eller besøk oss i butikk!

Akkurat nå har vi over 130 bruktbiler på lager. Se hele utvalget og finn din nye bruktbil her.