Østbø med ny RAV4 AWD

Etter 3 år med Toyota RAV4 som firmabil valgte Østbø igjen å gå for 2019 utgaven av RAV4 AWD i Executive utstyrsgrad. Vi er storfornøyd med servicen hos Nordvik og selger Karl-Einar Rengård har fulgt oss godt opp gjennom årene. 

Nye RAV4 er en nydelig bil med mye utstyr og kraftig forbedret motor som nå har mer hestekrefter og lavere forbruk. Designet og den forbedrede motoren var det som virkelig overrasket oss positivt, i tillegg har det skjedd mye med kjørekomforten på bilen, sier Knut-Ole Iversen fornøyd. 

Det kommer til å bli kamp om firmabilen nå, så vi bør kanskje vurdere å booke bilen internt på huset. «Knut-Ole sin bil» går den som her på huset, slik at vi må nok finne en løsning slik at alle får benytte den mest mulig ja, smiler Knut-Ole.   

Vi ønsker Østbø lykke til med sin andre RAV4 i rekken og takk for tilliten nok en gang. 

Østbø er Nord-Norges største kommersielle avfall og miljøselskap. Østbø tilbyr totale avfallstjenester i hele Nord-Norge. Fra Kirkenes i nordøst til Brønnøysund i sør.