Saken er oppdatert 17.desember 2020. 

Tiden vi er inne i nå er høytid for små kjøpesenterbulker. Det er opp mot julen de fleste småbulker oppstår, når vi har det travelt når man parkerer utenfor kjøpesentrene. 

Vi har møtt Sten Johansen (44) som er bilskadereparatør i Nordvik. Han har spesialisert seg innenfor Smart Repair og fiks av småskader som kan rettes opp enkelt uten å lakkere bilen. 

Han merker at folk kvier seg når det kommer til bulk og skader på bilen. Alle tenker gjerne at en bulk betyr at det blir kostbart å reparere, og mange utsetter gjerne dette til bilen skal selges eller leveres tilbake til forhandler. Har du fått en liten skramme eller kjøpesenterbulk kan vi fikse dette rimelig for deg ved bruk av Smart Repair, sier Sten.

Hver desember merker vi økning på småskadene da folk farter fra butikk til butikk for å få ferdig julehandelen. Dette skaper stressede sjåfører og flere bulker bilen. Spesielt de siste dagene før jul. Da kan det være greit å vite at det finnes en enkel løsning som ikke går hardt ut over julebudsjettet. 

Senker terskelen for å fikse bilen

Hensikten med Smart Repair er å senke terskelen for å få fikset kosmetiske småskader på bilen og ikke minst enkelt få fikset steinsprut i frontruten.

Typiske skader kan være kjøpesenterbulk, lakkskader, steinsprut, små rifter og små bulker på karosseri, støtfanger eller felger. Med Smart Repair kan du få fikset skaden langt rimeligere enn ved ordinær bilskadereparasjon.

Kom innom oss, så sjekker vi om din skade kan fikses med Smart Repair i stedet for bilskadereparasjon, sier Sten.


5 kjappe:

  • Drømmebil? Bil som virker 😊 (Toyota/Lexus)
  • Hvilken bil kjører du? Lexus IS300H
  • Taco hjemme eller middag på restaurant? Middag Hjemme
  • Hva gjør deg mest glad? Familie/Trening og gode kolleger
  • Kjøpesenter eller sofatjeneste? Sofatjeneste

Her kan du lese mer om Smart Repair og bestille time hvis du har fått en liten skade på din bil: Smart Repair