– Kun de aller beste brukte bilene selges gjennom vårt Lexus Select-program. Bilene går gjennom en skreddersydd 107-punkters kvalitetskontroll, har dokumentert servicehistorikk og selges med minimum 24-måneders garanti. Lexus Euro Assistance 24/7følger også med, og sikrer deg bekymringsfritt bilhold, forteller Morten Teksnes hos Lexus Bodø. Lexus Select er kun tilgjengelig hos autoriserte Lexus-forhandlere, og nylig fikk Bodø sin egen Lexus-butikk.

Foto: Lexus Bodø

Lexus RC 300h Executive Hybrid

Bilen bærer preg av sportslige karakterer og fremstår som et annerledes alternativ i denne klassen. Spiss front som bygger opp helt til hekken hvor det hele ender med en frekk spoiler. Fargen heter «Radiant Red» og kommer virkelig til sin rett. Lexus 18″ felger i grå/sølv utførelse som samsvarer med bilens helhetlige utseende. Dette er en bil som er riktig sammensatt.

Se annonsen

Foto: Lexus Bodø

Lexus RX450h F Sport

Sofistikert design og utsøkt håndverk, med avansert drivverk og banebrytende sikkerhetsfunksjoner. Bilen er alt som en luksus-SUV skal være. Den har en nydelig fargekombinasjon og ekstra utstyrspakke F-sport.

Se annonsen

Foto: Lexus Bodø

Lexus NX 300h Business

Bilen har en nydelig fargekombinasjon, Copper Brown Metallic og lyse skinnsete. Den er et ideelt valg for alle som ønsker seg en premium SUV. Legger man stor vekt på høy komfort, raust utstyrsnivå og et design som skiller seg ut er dette ett flott eksemplar. Med hybrid motor, 197 hk og firehjulsdrift er NX 300h som skapt for norske forhold. Hybridteknologien sørger for beskjedent forbruk og lave utslipp.

Se annonsen

Foto: Lexus Bodø

Lexus UX 250h F Sport

Sett deg til rette med fullstendig oversikt og upåklagelig utsyn i denne moderne crossoveren. Med lavt tyngdepunkt og en stødig kropp byr UX på hårfin kjøredynamikk som du ikke forventer av en SUV. Dette forsterkes ytterligere av aerodynamiske stabilisatorer som er blitt diskret innlemmet i designet rundt hjulbuen og baklysene, og som gir økt stabilitet i fart og ved sidevind.

Se annonsen


Se video fra åpning av ny Lexus-butikk i Bodø: