Nordvik CAR satser videre på Suzuki, Isuzu og Maxus i Bodø.

Nordvik Gruppen er i gang med etableringen av en ny bilforhandler i de tidligere salgslokalene til M Nordvik i Rensåsen (tidligere O.P Fure). Her skal de tilby nye Suzuki, Isuzu og Maxus, samt ett bredt utvalg av brukte biler. Vi øker satsingen, forteller Daniel Rise, daglig leder for Nordvik CAR AS. Servicemarkedet for Suzuki, Isuzu og Maxus ivaretas som tidligere av M Nordvik.

Klar for å skape gode opplevelser

Det er like før M Nordvik AS åpner nytt bilhus i Bodø Storsenter. I mellomtiden rigges det klart til en ny bilbutikk i deres tidligere lokaler i Rensåsen. Her står Daniel Rise og Magnus Svendsen klar for å skape gode opplevelser: -Vi gleder oss og er klar for å øke satsingen på Suzuki, Isuzu og Maxus i Bodø. Med et bredt utvalg av produkter og bilmerker som komplementerer hverandre godt, ser vi frem til å møte kundene med både allerede kjente, samt nye modeller, forteller Daniel. Han roser bilimportøren RSA for et godt samarbeid så langt og ser frem til å utvikle dette videre.

Bodø: Bilselger Magnus Svendsen fra Nordvik CAR AS. Foto: Nordvik Gruppen AS / Drone Nord AS.

Populære bilmerker

-Både Isuzu og Suzuki er populære bilmerker i Salten-området. Førstnevnte er nok mest kjent for pickupen D-MAX som nylig ble lansert i ny utgave. Bilen har fått gode tilbakemeldinger i pressen, og er blitt en attraktiv modell både i bedrifts- og privatbilmarkedet.

Suzuki har også lansert flere nyheter, hvor toppmodellen Across Plug-in Hybrid er blitt en favoritt for mange. I tillegg har S-Cross og Vitara nå også blitt tilgjengelig med kombinasjonen hybrid og automatgir. Modellene Swift og Ignis er selvsagt også tilgjengelig med 4×4 -hybrid. Oppsummert tilbys altså nå hele produktspekteret til Suzuki med 4×4 hybrid drivlinje.

Elektriske varebiler

Bilselger Magnus er spent på nykommeren Maxus, og har tro på at elektriske varebiler er kommet for å bli: -Med 7 ulike varianter og mye utstyr til en god pris, er jeg trygg på at vi vil kunne finne en helelektrisk varebil til ethvert behov, forteller han, før han avslutter med at Maxus også har lansert en velutstyrt 7-seter elektrisk familiebil, Maxus Euniq. Denne tilbys også nå som 2-seter varebil for de som også er opptatt av høyt utstyrsnivå og komfort -også i varebilen.

Se video:

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram eller Youtube.