I april åpnet Nordvik Gruppen ny bilforhandler for M Nordvik i Bodø Storsenter. Nå står den nye Kia butikken klar i nye og moderne lokaler: -Vi gleder oss til å skape gode opplevelser, forteller Christine Skorgenes fra Nordvik.

Kia er ett av totalt seks bilmerker som skal selges i Nordvik sin nye storsatsing i Verkstedveien 1. Det sørkoreanske bilmerket ble etablert i 1944 og har vært importert til Norge siden 1994. Fra en beskjeden start med sykler og motorsykler, har Kia vokst frem til å bli verdens femte største bilprodusent. I dag importeres Kia av Bertel O. Steen konsernet hvor Nordvik Gruppen er strategisk partner.

Bredt utvalg og populære modeller

-Vi er veldig glade for å tilby både salg og servicepunkt for Kia i Bodø, og har fått gode tilbakemeldinger fra kunder som setter pris på satsingen. Nå er vi klare for å skape gode opplevelser i nye og moderne lokaler, forteller Christine. Hun mener at kundene har mye å glede seg til: -e-Niro og e-Soul vært populære modeller, nå lanseres også bestselgeren Sorento som plug-in hybrid med flere oppgraderinger. I slutten av september får vi også inn nykommeren EV6 som er bygget på den nye elbilplattformen E-GMP. Den elektriske crossoveren har fått svært gode tilbakemeldinger i pressen, og vi har tro på at modellen blir populær også i Bodø. Her gleder vi oss til å få biler klar for prøvekjøring.

Byggeprosessen går mot slutten

Daglig leder for M Nordvik AS, Hans Petter Ingebrigtsen er fornøyd med at Kia butikken ferdigstilles: -Vi åpnet dørene i april, og har flyttet inn litt etter litt. Nå er det veldig godt at byggeprosessen går mot slutten og at butikkene våre begynner å bli ferdigstilt. Mottakelsen fra publikum har vært utelukkende positiv: -Det virker som at folk er fornøyd, og at folk setter pris på et bredt utvalg av produkter samlet under ett tak. Med seks ulike bilmerker og et bredt utvalg både nye- og brukte biler, er vi trygg på at det finnes noe for de aller fleste.

Se video fra butikken: