-Vi velger å se på dette som en mulighet, sier Paal Skaalsvik fra Nordvik Gruppen. Han er nå på jakt etter nye leietakere til butikklokalene på 2.264 m2.


Unik beliggenhet

Bodø Storsenter har en unik beliggenhet i Verkstedveien 1, med Nord-Norges største kjøpesenter, City Nord som nærmeste nabo. Her har man kort vei til alle byens fasiliteter og det er busstopp bare 100 meter fra inngangsdøra.

Stormyra: Bodø Storsenter er nærmeste nabo til kjøpesenteret City Nord. Foto: Drone Nord AS / Nordvik Gruppen AS.

Bodø Storsenter ble ferdigstilt i 2013 og har senere gjennomgått flere moderniseringer. Eiendommen er på totalt 15.000 m2 og inneholder tre etasjer og parkeringshus. To av etasjene inneholder butikklokaler, mens tredje etasje er adskilt til kontorer.

Nye eiere

Høsten 2020 fikk Bodø Storsenter nye eiere da Nordvik Gruppen kjøpte eiendommen.

-Da vi overtok senteret for snart to år siden, var vi klare på at vi ønsket å utvikle senteret og legge til rette for lokal verdiskapning og nye konsepter. Siden den gang har vi fått på plass flere spennende leietakere som vi mener har vært med å gi senteret et løft, sier Paal.

I første etasje har M Nordvik etablert en ny og moderne bilforhandler med et bredt utvalg nye og brukte biler fra bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Opel, Peugeot, Citroën og DS Automobiles.

I andre etasje har Egna åpnet et nytt «bærekraftsenter» med produkter og tjenester som spiller på lag med kloden vår. Senteret inneholder blant annet butikk og cafe hvor de tilbyr kortreist mat. Kjøkkenet driftes etter bærekraftige prinsipper og bruker råvarer av høy kvalitet fra matprodusenter i regionen vår.

Cafe: Egna driver cafe i senterets 2. etasje. Foto: Drone Nord AS / Nordvik Gruppen AS.

Power flytter ut

Nå er det også kjent at Power skal flytte ut av sine lokaler ved nyttår: -Vi velger å se på dette som en mulighet, og gleder oss til å få på plass nye leietakere som kan bidra til å skape endring og nytt liv i lokalene. Arealet er på 2.264 m2, hvor vi også ser på mulighetene til å dele opp lokalene for å få inn flere aktører, avslutter Paal.

Konserndirektør Eiendom: Paal Skaalsvik fra Nordvik Gruppen AS. Foto: Drone Nord AS / Nordvik Gruppen AS.

Om Nordvik Eiendom

Nordvik Eiendom er eiendomsseksjonen i Nordvik Gruppen. Vi driver med kjøp, salg, innleie, utleie, drift og utvikling av eiendommer i Trøndelag, Nordland og Troms.

Se annonsen på Finn her