Nordvik-konsernet satser med nytt konsept på Stormyra i Bodø.

-Vi ser et økende behov for fleksibilitet i arbeidslivet, og ønsker å legge til rette for at bedrifter kan tilpasse arbeidsplassen etter sine behov, uten langsiktige forpliktelser. Her kan man flytte rett inn, med alle fasiliteter inkludert, sier Paal Skaalsvik fra Nordvik Eiendom.


Større fleksibilitet: Paal Skaalsvik, Konserndirektør Eiendom. Foto: Nordvik Eiendom.

Alt inkludert

Det nye kontorhotellet på Stormyra åpnet dørene sist uke, og befinner seg i 3. etasje i Bodø Storsenter. Her kan bedrifter og enkeltpersoner leie fult møblerte cellekontorer fra kr. 499,- eks.mva med parkering, internett, kaffe og møterom inkludert. Det er mulighet for både døgnleie, ukesleie, månedsleie eller årsleie.

Nettverksbygging

-Mange sitter på hjemmekontor eller besøker byen i kortere perioder. Her kan man leie sentrale kontorer, midt i handelssentrum, med kort vei til alle byens fasiliteter. Med felles kantine og møterom, er kontorhotellet en fin arena for nettverksbygging og kunnskapsdeling mellom bedrifter fra ulike bransjer, sier Paal.

Alt inkludert: Nordvik Eiendom leier ut cellekontorer med parkering, internett, kaffe og møterom inkludert. Foto: Nordvik Eiendom.

I samme etasje finner man bedrifter som Nordvik Gruppen, ECIT Intunor, Helse- og miljøtilsyn Salten og Norges Blindeforbund.